TOTUL
Cum să construim o casă după sistemul Feng Shui?
25.05.2012, 7:12
Cu fiecare dintre noi s-a întâmplat aşa ceva: intrând pentru prima dată într-o casă, înţelegi că doreşti să te afli aici cât mai mult, sau, dimpotrivă, că vrei să părăseşti cât mai repede această locuinţă.

Cum trebuie de ales un loc potrivit pentru construcţia unei case? Aceasta nu este o întrebare atât de simplă cum s-ar părea. Potrivit experţilor Feng Shui, alegând un loc potrivit, trebuie luate în consideraţie anumite criterii, care vor fi explicate în acest articol.

Energia Pământului întotdeauna are o influenţă invizibilă asupra a tot ce este viu. Şi fiinţa umană nu constituie o excepţie. Problema constă în faptul că nu orice persoană poate simți aceasta energie. În ceea ce priveşte experţii Feng Shui – aceştia simt energia. Utilizarea cuvântului "simt" este destul de motivată. Energia nu poate fi calculată, şi nu poate fi văzută. Anume din această cauză unui om cu mentalitate „vestică” îi vine mai dificil în această privinţă: el este obişnuit să analizeze şi să calculeze totul. În acest fel, el se deosebeşte de oamenii cu mentalitate „estică”. Şi din acest motiv "energia" pentru "mentalitatea vestică" reprezintă ceva de neînţeles.

Ştiinţa Feng Shui oferă explicaţii intuiţiei noastre. Mai mult decât atât, ea explică în mod clar şi precis, în conformitate cu anumite legităţi, care au fost obţinute şi demonstrate în practică pe parcursul mai multor sute şi chiar mii de ani.

Feng Shui - este știința despre energie, iar una dintre aceste energii, urmează a fi descrisă în acest articol. Cum oamenii aleg un loc pentru a construi o casă?

Deci, casa reprezintă un organism viu şi atitudinea faţă de acesta trebuie să fie înţelegătoare şi foarte responsabilă. Locuinţa are un rol important în destinul tău, ea este responsabilă pentru sănătatea, liniştea sufletească şi starea materială. De modul cum veţi construi casa, depinde ce veţi primi în schimb de la ea.

Referitor la acest subiect, există câteva sfaturi care sunt direct legate de energia pământului. Consultanţii Feng Shui la alegerea unui loc pentru construcţii sfătuiesc să se acorde o atenţie deosebită unor criterii, care vor fi enumerate mai jos. Alegând terenul, încercaţi să simţiţi ce zone vă creează o stare de spirit calmă şi pozitivă.
În Feng Shui este important nu numai interiorul, aş spune că acesta are un rol secundar, ci şi peisajul exterior, care înconjoară teritoriul. Este foarte important ansamblul peisagistic general. Adică, dacă terenul inspiră energie pozitivă, aceasta înseamnă că ea va intra în casă. Nu credeţi că vă puteţi îngrădi de energie cu ajutorul unui zid înalt şi să trăiţi cu gândul "Eu voi construi o lume nouă ...".

În cazul conlucrării cu consultant Feng Shui, prezentând rezultatele, consultantul va indica locurile favorabile de pe teren unde va fi bine de construit casa, şi sub ce unghi, pentru a contribui la crearea fluxului favorabil de Qi în interiorul casei, şi pentru a evita impactul negativ al stelelor, care contribuie la apariţia tensiunilor. Această acţiune împiedică omul să simtă energia Pământului. În afară de aceasta, experţii Feng Shui nu recomandă de a construi o casă acolo, unde terenurile sunt mlăştinoase.

În astfel de locuri, nivelul apei subterane este foarte mare, ceea ce este un factor negativ. Dar asta nu e tot. În regiunile mlăştinoase soliditatea suprafeţei Pământului se modifică foarte des, şi este acoperită cu o întreaga reţea de rupturi. Din această cauză energia Pământului în asemenea locuri nu poate circula liber, căci o împiedică rupturile subterestre.

Instrumentele Feng Shui intervin pentru a face acest spaţiu armonios. Feng Shui este un limbaj al imaginilor, simbolurilor şi numerelor. Cu ajutorul lor se întemeiază formule care pot, prin anumite semne şi modele simbolice, să explice sau să ofere o descriere a stării şi situaţiei din acest loc. Învăţaţi să simţiţi propria casă, încercaţi să armonizaţi traiul şi atunci veţi fi sănătos, solicitat, fericit. Vă doresc să vă simţiţi un tot unitar cu casa dvs., găsind mereu modalităţi de compromis, bucurie şi dragoste.
 

Комментарии

Recomandăm
Cum alegem pardoseala potrivită locuinţei?
Podeaua şi pardoseala joacă un rol extrem de important la amenajarea locuinţei Citește
Cum să construim o casă după sistemul Feng Shui?
Cu fiecare dintre noi s-a întâmplat aşa ceva: intrând pentru Citește
Feng Shui sau Secretele puterii Hong Kong-ului pentru viaţa de zi cu zi
Ştiaţi că la baza puterii şi influenţei mondiale a unui dintre centrele Citește
De ce oamenii cumpără obiecte de lux?
Specialiștii în marketing din întreaga lume sunt dornici să Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten