TOTUL
Anglia: în vizită la Foggy Albion
22.02.2010, 10:39
Locul nașterii lui Merlin, Robin Hood, Regina Elisabeta şi Prințesa Diana, Shakespeare şi Sir Walter Scott - antică şi, în acelaşi timp, tânără şi frumoasă, Anglia salută toţi cei care doresc să vadă Albionul de ceaţă şi să se bucure de el. Londra, capitala Angliei este un loc inimitabil!

Paradis pentru turiști. Aici, la fiecare pas istoria reînvie, nu numai cea reală, dar şi cea din cărţi. Astfel, de exemplu, pe lângă Turn şi Big Ben, în acest oraş mai este şi un muzeu al lui Sherlock Holmes, sau apartamentul lui Jack Spintecătorul... Londra astăzi îşi surprinde vizitatorii cu numeroasele poduri rulante, care asemenea unor curele, se încing în jurul Tamisei, cu autobuzele roşii cu două etaje şi arhitectura inimitabilă din Westminster Abbey, unde din cele mai vechi timpuri tronau regii englezi, prin caracterul de afaceri al regiunii City, unde sunt concentrate birourile celor mai mari companii şi întreprinderi din Marea Britanie, şi încă multe altele... Pentru a cunoaște Londra, va trebui să vizitaţi acest oraş. De la primii paşi din Aeroportul Heathrow, veţi constata că sunteţi incredibil de norocos!

Pentru a vedea Londra în toată splendoarea sa vizitaţi roata de observaţii numită „London Eye”, şi de la înălţimea de 135 metri admiraţi frumoasa panoramă a oraşului, vizitaţi Crystal Palace, care a fost construit în timpurile reginei Victoria, plimbaţi-vă de-a lungul Tower Bridge, vizitaţi spitalul militar în clădirea Chelsea, unde acum este organizată o expoziție extraordinară de flori, vizitaţi lumea sculpturilor de ceară din celebrul muzeu al Madame Tussaud...
Un alt loc minunat pentru turiști sunt subteranele Londrei cu catacombele, peșterile şi pasajele sale misterioase. Aici fierbeau pasiuni realiste, şi nu se ştie cât sânge a fost vărsat. Cei care apreciază antichitatea trebuie neapărat să viziteze Muzeul Istoric din Londra, care cuprinde exponate unice din întreaga lume! La Londra, vă puteţi cufunda în minunate tradiţii culturale ale diferitelor popoare, care s-au stabilit aici din timpuri imemoriale, dar şi imigranţii moderni încearcă să păstreze rădăcinile lor naţionale.

De fapt, întreaga Londră este formată din cartiere, în fiecare dintre ele viaţa se desfăşoară în felul său. Pentru amatorii plimbărilor pe la teatru este potrivit Covent Garden, pentru gurmanzi - SoHo, pentru un tur de cumpărături de elită - Merelibon, pentru admiratorii istoriei – squarul muzeelor Bloomsbury ... Şi iată-l pe celebrul Picadilly cu mişcările sale sacadate şi publicitatea luminoasă de neon... Surprinzător, dar în Londra, veţi găsi chiar şi Moscow road, care se intersectează cu strada Sankt-Petersburg. Drăguţ! Pentru turiștii cărora li s-a făcut foame aici este locul potrivit unei mese. Bucătăria engleză este simplă, dar nutritivă, şi lucrurile aici nu se limitează la tradiţionala "Presură, domnule!"!

Numeroase baruri şi restaurante, taverne şi cafenele prin mirosurile fermecătoare atrag turiștii şi înşişi londonezii. Aici veți încerca carnea delicioasă de vită după reţeta Birmingham sau friptură în sos de bere, ouă fierte sau un picior de miel londonez, iar pentru desert - o budincă clasică engleză, sau cel puţin o plăcintă cu mere clasică engleză... Cu toate acestea, Anglia - nu este numai Londra. Dacă sunteţi un iubitor al antichităţii - un tur prin locurile istorice din Anglia vă va încânta şi puteţi merge pe urmele personajelor literare Jane Austen şi Charlotte Bronte, sau să efectuaţi o excursie gastronomică sau vinicolă.

Pentru cei care sunt interesați de necunoscut şi misterios le vor fi pe plac excursiile asociate cu un astfel de loc uimitor ca Stonehenge şi alte structuri megalitice din Marea Britanie. Vizitând Anglia o singură dată, cu siguranţă, veţi dori să reveniţi aici, pentru că ea reprezintă suflarea istoriei, pentru că văzând această ţară minunată a ceţii şi câmpiilor verzi, este imposibil să nu vă îndrăgostiţi de ea!

Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Vacanţa la munte - alegerea perfectă!
Cea mai solicitată şi incitantă odihnă pentru perioada de iarnă este odihna la Citește
Roma. Eternul oraş al misterelor!
Italia... Espresso aromat...Pămîntul pasiunii şi a irepetabilului. Italia Citește
Cipru-soare, plajă și .... schi la munte!
Nimeni nu pune la îndoială faptul că Ciprul este locul perfect pentru Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2019 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten