TOTUL
Vreau să fiu blondă! Sfaturi pentru transpunerea visului în realitate.
18.05.2010, 7:43
Moda pentru părul blond nu dispare niciodată. O blondă cu ochi albaștri a fost considerată întotdeauna etalonul ideal al frumuseţii de către bărbaţi. Astăzi, este destul de simplu de a deveni posesoarea unui păr de culoarea platinei, scrumului sau galben ca grâul, dar cum se face corect şi cu mai puţine prejudicii – acestor aspecte este dedicat articolul.

Existenţa unor opţiuni enorme de produse de înălbire a culorii părului presupune că orice femeie poate deveni blondă, dar părul de nuanţe deschise nu este potrivit oricui. Pentru a arăta natural, este necesar înainte de toate, de a avea o piele de nuanţă deschisă. Părul alb la o femeie cu pielea închisă şi ochii căprui va arata ca o perucă artificială, dar acest lucru nu este ceea spre ce tindem. Experţii nu recomandă femeilor cu părul negru să facă o înălbire totală a părului. Pentru a reîmprospăta aspectul dumneavoastră, se poate de înălbit doar câteva fire de păr în apropierea feţei sau de făcut câteva tusele. Tusele în general reprezintă o formă foarte practică de vopsire a părului, în primul rând pentru că este o procedură foarte blândă şi este potrivită femeilor cu părul subţire, slab, pentru care schimbarea completă a culorii părului este nedorită. Al doilea, după tusele, puteţi să nu vizitaţi salonul de frizerie timp de 3-4 luni, ceea ce este imposibil la schimbarea totală a culorii părului, căci în acest caz rădăcinile crescute vor trebui să fie revopsite o dată la 3 săptămâni. Ei bine, tusele arată foarte impresionant.

Dacă totuşi aţi decis să efectuaţi o schimbare radicală a culorii părului este necesar să atrageţi atenţia anumitor aspecte: brunetelor le va fi dificil să menţină culoarea albă a părului, chiar dacă acestea sunt supuse unei înălbiri puternice, cu timpul părul oricum se va îngălbeni. Nuanţele deschise vopsesc rău părul sur, aşa cum au foarte puţini pigmenţi, iar cele cenuşii şi ca perlele îşi pierd rapid nuanţa. Dacă anterior aţi vopsit părul cu vopsea rezistentă roşie, sau Henna, va trebui să aşteptaţi până când părul va creşte, căci după înălbire culoarea părului va fi groaznică – roşu murdar sau ruginiu. Dar cel mai bine e să apelaţi la un specialist, care vă va ajuta să determinaţi tipul de vopsire, va alege culoarea potrivită şi va efectua vopsirea corect, respectând toate regulile acestei proceduri.

Dar dacă sunteţi încrezutei în propriile abilităţi şi nu doriţi să plecaţi la un salon, vă vor fi utile următoarele informaţii: având un păr închis maro şi dorind să-l înălbiţi cu 2-3 nuanţe, va trebui să utilizaţi vopsea rezistentă, care conţine 6-9% peroxid . Dacă aveţi părul de culoare foarte închisă, va trebui mai întâi să-l înălbiţi prin cele mai agresive metode, care au 15-20 de procente de conţinut de peroxid de hidrogen şi de amoniac, şi numai apoi să utilizaţi vopsea rezistentă, care va oferi nuanţa dorită.

Alegând un mijloc de colorare, acordaţi atenţie compoziţiei sale. În orice vopsea rezistentă se va conţine amoniac, care deschide solzii de păr şi peroxid, care distruge pigmentul melanina. Pentru ca în procesul de înălbire, părul dumneavoastră să fie cât mai puţin posibil vătămat, va trebui să alegeţi vopsea cu componente împotriva uscării: ceramide, proteine şi vitamine. Respectaţi cu stricteţe toate instrucţiunile scrise pe cutie, şi respectaţi regulile de siguranţă. În plus, după vopsire, părul va necesita terapie intensivă. Folosiți șampoane speciale pentru parul colorat, aplicaţi balsam după fiecare spălare a capului şi de 2 ori pe săptămână aplicaţi măşti pentru păr.

O mască se poate pregăti şi la domiciliu, pentru aceasta amestecaţi 1 lingură de miere, 1 lingură de aloe şi 1 linguriţă de ulei de ricin sau de brusture. Se amestecă toate componentele şi se aplică scalp, se lasă timp de o oră înainte de spălarea capului.
După cum se poate observa, transformarea într-o blondă reprezintă o procedură destul de agresivă pentru părul dvs. şi impune respectarea anumitor reguli. Respectaţi recomandările prezentate şi părul dvs. va fi supus unor prejudicii mai reduse, obţinând nuanţa blondă dorită.

Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten