TOTUL
Rujul de buze: faceți alegerea dvs.!
15.07.2010, 11:02
Egiptencele din antichitate erau norocoase – ele își vopseau buzele cu un amestec de ceară de albine şi grăsimi de origine animală cu pigmenți... Cu alte cuvinte - totul e simplu, clar, un singur ruj, o singură culoare şi nici o probleme în privința alegerii! Perioada contemporană este diferită - mii de culori și nuanțe. Cum este posibil de descurcat și asupra cărei de oprit alegerea? Să găsim răspunsurile la aceste întrebări.

Adesea, referitor la alegerea nuanței rujului pot fi găsite recomandări generale de tipul: dacă sunteţi pasională – este potrivită culoarea roșie, dacă sunteți o fire romantică – va fi potrivit rozul, iar dacă doriți ceva extrem – aveți nevoie de portocaliu, etc. Dar nimic nu poate fi atât de simplu, căci culoarea rujului nu depinde de o anumită caracteristică, ci de o varietate de factori - gustul, stilul, aspectul, caracterul, şi locul unde femeia intenționează să-și prezinte buzele minunate. De aceea urmează să descriem fiecare culoare după ordine!

Să începem cu faptul că la culmea popularității în 2010 se află roșul. Merită de precizat că elaboratorii modei sfătuiesc de a utiliza această nuanță nu numai în cadrul machiajului de seară. În timpul zilei buzele roşii, de asemenea, arată fermecător, cel mai important, este ca roșul să nu fie strălucitor, ci de o nuanță mată. În general, rujul roșu este potrivit tuturor, cu condiția că este folosit corect. Pentru piele deschisă cu nuanțe roz ar arata mai bine culoarea roşie de nuanțe reci oarecum diminuate. Tenul închis reprezintă un motiv pentru a adăuga luminozitate, în această privință se vor potrivi toate nuanţele de la roşu clasic la bordo. Femeile cu tenul de nuanțe gălbui sau măsliniu ar trebui să atragă atenţia asupra nuanțelor calde de roșu - morcoviu şi piersic.

O altă tendință a modei 2010 este rujul roz. El este un adevărat cadou pentru blondele cu ochi albaștri! Acestor reprezentante ale sexului frumos li se potrivesc toate nuanţe de roz, fără excepţie, determinându-le să fie mai atractive, sexy și senzuale. Totuși asta nu înseamnă că brunetele și şatenele ar trebui să renunțe imediat la produsele cosmetice de așa culoare şi să nu le atingă niciodată, ci este destul de a urma anumite reguli. Șatenelor li se recomandă ă aleagă culoarea roz cu nuanțe de maro şi să îl completeze un pic cu sidef. Brunetelor, care doresc să-și înfrumusețeze buzele cu nestatornicie roză, le va fi destul să adauge nuanțe de aceeaşi culoare ca rujul de buze, de exemplu, o floare roz în păr sau o eşarfă. În această combinaţie nimeni nu va putea afirma că rujul roz nu este potrivit brunetelor.

Următoarea culoare este maro. S-ar părea că această culoare a buzelor corespunde machiajului neutru şi ar trebui să se potrivească oricărei femei, dar atenţie, puţine vor fi persoanele cărora li se va potrivi maroul pur. Totuși, culoarea naturală a tenului unei persoane este aproape de roz, astfel încât chiar şi o uşoară nuanță de roz într-un ruj maro poate îmbunătăți situația. O altă opțiune căreia i se acordă preferință este nuanța maro auriu a rujului. Desigur, această combinaţie elegantă creează impresia că dinții sunt mult mai albi. Este important să nu exagerați cu galbenul. Există întotdeauna riscul ca lumina galbenă de seară să ofere un aspect gălbui întregii fețe. Nu uitaţi despre faptul că rujul maro se combină cu nuanța de portocaliu – această culoare va avea un efect mult mai fermecător în cazul posesoarelor părului roșcat în comparație cu oricare altă tânără. O adevărată combinaţie a temperamentului, pasiunii și misterului!

O poveste specială se referă la rujul violet. Majoritatea femeilor privesc această culoare cu nostalgie, dar nu se încumetă să efectueze un asemenea pas îndrăzneţ. Într-un fel, ele au dreptate, căci această culoare este atât de pretențioasă, încât utilizarea ei în cadrul machiajului trebuie să fie verificată foarte detaliat, în caz contrar apare riscul de a arăta de prost gust. Dar dacă este potrivită, va fi imposibil de evitat privirile admirative. Cel mai bine rujul violet este potrivit tenului de nuanță de fildeş. În ceea ce priveşte culoarea părului, acesta va fi alegerea blondelor sau brunetelor cu sprâncene întunecate, părului roșcat asemenea opţiune este contraindicată.

Aceste mici sfaturi ar trebui să ajute cu siguranță în ceea ce privește alegerea complicată a rujului, dar nu uitaţi despre alte două repere importante. Primul constă în faptul că culoarea rujului, care poate fi văzută în vitrina unui magazin nu întotdeauna va arăta tot atât de bine pe buze, prin urmare înainte de a face o alegere, aplicați puțin ruj pe vârful unui deget sau pe mijlocul buzei inferioare. În al doilea rând - culoarea pielii, părului și a ochilor, într-adevăr, reprezintă cele mai importante aspecte, dar totuși aspectul general mai depinde și de îmbrăcăminte, stilul şi culoarea acesteia. Şi dacă toate acestea sunt luate în considerare, mai rămâne să aveți doar un zâmbet fermecător!

Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten