TOTUL
Coafuri - ce este la modă în vara anului 2010?
26.07.2010, 7:39
Toată viața Sophia Loren era convinsă de faptul că părul nu este doar un element al imaginii, ci factorul de care depinde cum va decurge ziua şi în cele din urmă viaţa. Şi într-adevăr, coafura este o manifestare a personalităţii, ce se referă și la femei şi la bărbaţi.

Să începem cu moda pentru femei. Stiliștii, în acest sezon, oferă o alegere mare şi sfătuiesc posesoarelor părului lung să nu-l tundă, iar celor care au părul scurt să nu aştepte până când va crește, deoarece în vara anului 2010 este importantă nu lungimea, ci creativitatea.

Părul lung
Summer 2010Trendul acestei veri este atributul feminității – părul împletit. Toate tipurile de împletituri nu părăsesc podiumurile şi sunt întâmpinate cu succes pe stradă. Se acordă prioritate nu părului împletit simplu la spate, ci coafurilor mai ciudate. De exemplu, puteţi experimenta, împletind părul într-o parte sau lăsând o parte din păr despletit. Este suficient de a face o împletire mică,descoperind fața, iar restul șuvițelor să fie lăsate neuniform pe umeri. O altă opţiune a coafurilor la modă – este părul prins în stil Julia Timoşenko. Dar la toate împletiturile se aplică o condiţie importantă - părul nu ar trebui să fie ordonat şi bine prins, ci este preferat aspectul cu unele fire ieșite, de parcă părul ar fi fost ciufulit de vânt în timpul unei plimbări.

Părul cu lungimea medie
Summer 2010Stiliștii sfătuiesc să fie evitate coafurile în care părul de lungime medie este prins la spate, căci asta deja este un stil vechi. Opțiunea ideală sunt șuvițele buclate ușor. O feminitate şi sexualitate specială va fi posibilă nu atunci când buclele sunt făcute strict, ci mai degrabă uşor neglijent, de parcă tânăra abia s-a sculat din pat. De altfel, aceasta este chiar o rețeta de coafură: tinerele, cărora natura nu le-a oferit păr buclat, pot să-și împletească o cosiță în părul umed înainte de culcare și să-și desfacă părul înainte de a ieși din casă. Aspectul va fi fermecător! Dacă în timpul verii părul lăsat liber încurcă, atunci este posibil de a-l prinde la spate şi de a-l aduna într-un mod original, cel mai important e să nu uitaţi să decorați această operă de artă cu agrafe de păr strălucitoare.

Coafură scurtă
Summer 2010De obicei, părul scurt este favoritul sezonului de vară. El nu necesită nici prea mult timp petrecut pentru aranjare, nu încurcă în perioada călduroasă şi nu creează probleme suplimentare pe plajă şi în apă. În 2010, nimic nu s-a schimbat, părul scurt este la modă! În acest caz stiliștii recomandă să încercați ceva provocator, chiar dacă e vorba de asimetrie și originalitate. Şi chiar dacă doriţi puteți să renunțați la coafură, căci cu asemenea abordare îndrăzneaţă a femeilor moderne, ea nici nu este necesară. Desigur, nu orice fată este pregătită să efectueze așa tip de experimente, de aceea experții în domeniul modei au propus câteva variaţii modeste. În vara anului 2010 modernă este considerată coafura obișnuită carrè sau varianta mai populara bob. Dar nu uitați de abordarea creativă, chiar şi asemenea coafuri clasice se pot efectua în diferite moduri: oferind romantism cu ajutorul buclelor, mister – prin părul drept și libertate – într-o formă ciufulită și neglijentă.

Coafuri pentru bărbați
Summer 2010Moda anului 2010 sfătuiește bărbații în primul rând să se determine pentru cine își doresc să-și schimbe coafura - pentru sine, pentru iubita lui, sau pentru șef, așa cum în majoritatea cazurilor, acestea vor fi coafuri diferite. Însă, indiferent de alegerea făcută, tot ceea ce se referă la coafurile pentru bărbaţi a suferit schimbări considerabile. Metrosexualitatea modernă în sezoanele precedente deja aparține trecutului, iar în prim plan este masculinitatea evidentă şi brutală. Prin urmare cea mai modernă coafură este cea foarte scurtă. Lungimea părului în cadrul acestei coafuri nu trebuie să depăşească 1 cm, iar aspectul aproape chel oferă bărbatului adevărat mai multă convingere. Desigur, aceasta nu înseamnă că de acum toți trebuie urgent să renunțe la șuvițe şi să crească barbă! În vara anului 2010 sunt moderne încă două stiluri: un elev ascultător și rocker extravagant. Prima imagine este caracterizat prin netezime şi claritate, a doua - dimpotrivă. Şi încă câteva sfaturi pentru bărbaţi: e la modă bretonul, își consolidează poziţia despărţirea firelor într-o parte şi în urmă.

Aşa că doamnelor și domnilor, indiferent de tipologia căreia aparțineți, indiferent de modul cum doriți să vă manifestați caracterul, temperamentul și personalitatea, moda de vară 2010 a avut grijă de tot!

Комментарии
2010-07-26T10:09:00+00:00
101
-119
все правильно, совсем согласна и наконец метросексуалы отошли на второй план, да здравствуют настоящие мужчины!!!!!! Ни что так не украшает мужчину как очевидная мужественность и брутальность.
2010-07-26T10:21:00+00:00
137
-101
не знаю....может кто-то в восторге от метросексуалов....? ... хотя... как он может нравится нормальной женщине или мужчине, если он ухожен, как гей, но при этом предпочитает женщин.......
2010-07-26T10:25:00+00:00
109
-105
Женщины должны иметь длинные волосы, ухоженные, чтобы все гармонировало
2010-07-26T10:27:00+00:00
99
-100
настоящие мужчины должны быть классически пострижены без тупых наворотов. Желательно короткая стрижка так очень практично и удобно
2010-07-26T12:30:00+00:00
100
-108
se vede ca oamenii se tem sa experimenteze, si nu e mare treaba daca faat are par scurt sau baiatul sa aiba par lung, principalul sa fie ingrijit.
la uneel fete le plac baieti cu par lung, la altele nu, unii baieti sunt mai
Читать

Recomandăm
Cum să dăm volum părului?
După cum se ştie, toate fetele visează la un păr bogat, lung şi des. Pe unele Citește
Unele fapte interesante despre păr
Din antichitate părul a avut o semnificație mistică. Istoria biblică ne Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten