TOTUL
Un zâmbet imaculat - extinde dinţilor tinereţea
11.08.2010, 11:33
Un zâmbet frumos este primul lucru la care atrage atenţie interlocutorul, un fel de carte de vizită a persoanei. Stomatologia de azi a atins astfel de culmi, încât practic orice defect natural poate fi corectat, dar acest lucrul nu se limitează doar la medici, este nevoie de o îngrijire zilnică atentă.

În gura noastră nu avem nimic în plus, fiecare dinte îşi îndeplineşte funcţia individuală: patru dinţi din faţă - incisivii, muşcă, colţii - comprimă, iau o bucată şi ajută la rupere, dinţii mici şi mari de mestecat – mărunţesc alimentele. Există încă dinţi de minte, dar în procesul evoluţiei ei au devenit inutili, deoarece alimentele omului modern sunt mai moi decât cele ale omului primitiv. Ca urmare, maxilarul a devenit mai mic, iar dinţii de minte încă mai continuă să crească, cauzând o mulţime de probleme. Adesea, ei sunt extraşi imediat după ce au crescut, aceştia sunt unicii dinţi de care nu trebuie să vă pară rău, restul sunt scumpi ca aurul şi au nevoie de protecţie, de tratament la timp şi de grijă zilnică.

"Trebuie, trebuie să ne spălăm dimineaţa şi seara", iar dinţii nu doar trebuie de spălat, acest lucru este esenţial! Dacă aveţi gingiile şi dinţii sănătoşi, cumpăraţi o periuță de dinți rigidă, aceasta vă va ajuta să scăpaţi de principala problemă - placa dentară, în care se adună bacteriile patogene. Dacă gingiile sunt problematice, peria de dinți trebuie să fie moale, de preferinţă din fire naturale. Dinţii cu plombe au nevoie de o perie medie.

Acum despre pasta de dinţi. Fiecare pastă de dinţi are destinaţia sa, de exemplu, pasta de dinţi care conţine fluor şi calciu, previne apariţia cariilor. În cazul în care gingiile au nevoie de îngrijire suplimentară, alegeţi pasta de dinţi care conţine extracte de plante medicinale: eucalipt, muşeţel şi menta. Pasta de dinți pentru înălbire ajută în lupta cu placa dentară, aici este important să nu "exageraţi", deoarece ea conţine particule abrazive şi utilizarea constantă poate subţia emailul dintelui. Pasta de dinți pentru înălbire pentru o starea normală a dinților poate fi folosită de 2-3 ori pe săptămână, dar pentru dinţii sensibili, nu este adecvată.

Pentru ei, sunt special concepute paste care blochează canalele microscopice şi, astfel, nu permit excitanţilor (de obicei acestea sunt alimentele sau băuturile fierbinţi sau reci) să ajungă la nerv. Procedura de curăţare a dinţilor ar trebui să dureze nu mai puţin de 3 minute, mişcaţi peria vertical şi circular, de la gingii spre dinţi, şi după cum ştiţi, acest lucru trebuie făcut de două ori pe zi. Ar fi foarte bine dacă aţi cumpăra de la farmacie balsamuri speciale sau elixir pentru dinţi, care ajută la întârzierea dezvoltării bacteriilor, ce se multiplică în mediul cald şi umed din gură. Aceste produse trebuie folosite, de asemenea, de două ori pe zi, ele vor consolida gingiile, vor reduce riscul apariţiei cariilor şi pentru o vreme vor împrospăta respiraţia.

Produsele foarte utile pentru menţinerea dinţilor tineri şi sănătoşi sunt: peştele gras, carnea de vită, produsele lactate, ouăle, ele toate conţin vitamina D extrem de importantă . Pâinea, ficatul, ceaiul şi apa minerală au în compoziţia lor fluorul, care este, de asemenea, un element foarte important. Aceste alimente ar trebui să fie consumate regulat, şi totuşi, după fiecare masă nu ar strica să mestecaţi ceva tare: mere, morcovi, sau în cazuri extreme, gumă de mestecat, ce contribuie la secretarea salivei, produsul antibacterian natural.

După cum puteţi vedea, nu este nimic complicat, iar toate regulile le ştim încă din copilărie: să periem dinţii, să folosim aţa dentară, să vizităm stomatologul. Atunci, de ce adesea ignorăm astfel de lucruri simple? Căci dintele extras nu va creşte din nou! Poate că e timpul să ne gândim singuri şi să învăţăm copiii la timp să aibă grijă de cavitatea bucală, atunci dinții noştri îşi vor păstra mult timp tinereţea, albul şi sănătatea
 

Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten