TOTUL
Machiajul ochilor este o artă!
17.08.2010, 6:56
Uneori este suficientă o singură privire pentru a cuceri inima unui bărbat. Actriţele celebre şi seducătoarele iscusite posedă aceasta artă perfect. Ridicaţi pleoapele, priviţi viclean şi ademenitor şi coborând privirea aşteptaţi o pauză... Dar aceasta nu va fi suficient, dacă ochii nu sunt "pregătiţi" pentru întâlnire! Acest articol este dedicat secretelor machiajului ochilor.

Ochii în sine sunt frumoşi şi fără machiaj, dar în primul rând, astăzi puţini se descurcă fără umbre şi rimel, şi în al doilea rând, cu unele subtilităţi se poate evidenţia punctele forte şi ascunde cele slabe, şi în al treilea rând, dacă machiaţi ochii, atunci numai conform regulilor. Natura are ideile ei, atunci când ne face diferiţi, iar noi ale noastre, când dorim să corespundem idealului din imaginaţia noastră, de aceea să începem.

Ochii distanţaţi
Această caracteristică poate fi schimbată cu ajutorul umbrelor de nuanţe întunecate şi luminoase. Pe colţul interior al ochiului este necesar să aplicaţi o culoare închisă până la mijlocul pleoapei, ridicând în sus, pe partea exterioară a pleoapei, din contra, adăugaţi o tonalitate mai luminoasă şi estompaţi uşor trecerea de la una la alta. Sub sprâncene mai bine să nu vă concentraţi atenţia, de aceea umbrele luminoase strălucitoare se anulează.

Ochii apropiaţi
În acest caz, trebuie să acţionaţi exact în mod contrar. Umbrele luminoase să le distribuiţi de la colţul interior al pleoapei spre mijloc, iar umbrele un pic mai închise la culoare pe partea exterioară. Şi folosiţi-vă de două trucuri: primul - colţul interior luminaţi-l cu corector, al doilea – trasaţi pe linia genei o săgeată subţire cu creionul, un pic îngroşând-o spre colţul exterior.

Ochii adânciţi
În acest caz, experţii în make-up, recomandă de cumpărat cât mai multe umbre în nuanţe luminoase, iar cele întunecate aproape toate de eliminat. Umbrele întunecate au proprietatea de a îngreuna, de a face privirea şi ochii mai adânci, iar aceasta nu este caracteristica de care e nevoie în acest caz. Anume umbrele luminoase sidefii "deschid" privirea. Cu cele întunecate se poate doar uşor de accentuat colţul, neajungând până la pliul pleoapei.

Sprâncenele
Sprâncenele, pe care o mulțime de fete le ignoră şi nu le consideră partea, căreia urmează să-i acorde atenţie, pot anula toate eforturile şi abilităţile. Sprânceana subliniază şi determină forma ochiului şi face privirea expresivă. Este suficient o dată să apelaţi la un specialist după ajutor, pentru a găsi forma cea mai potrivită caracteristicilor faciale, şi rămâne doar să o păstraţi. Sprâncenele deschise necesită, de obicei, o colorare suplimentară cu un creion special, pentru a face faţa mai impresionantă.

Un amănunt special

Un amănunt special şi chiar eroii principali ai unei priviri neobişnuite sunt genele. Uneori, nu trebuie să pierdeţi timp pe machiaj, nici să folosiţi umbre sau creion, nici conturul de ochi, dar despre rimel nu trebuie să uitaţi. În cele mai multe cazuri rimelurile sunt cu efect de alungire şi de volum. Alegerea trebuie să depindă de caracteristicile naturale. Genele grele, voluminoase, şi scurte, care seamănă cu picioarele păianjenilor nu vor arăta atractiv, dar şi câteva gene lungi nu vor crea efectul corespunzător, de aceea la început trebuie să faceţi alegerea corectă. Apoi să aplicaţi corect - mai multe straturi subțiri. Aşteptaţi până se usucă un strat, şi abia apoi aplicaţi următorul, pentru ca genele să nu se lipească.

Aceasta trebuie să ţineţi minte
• Dacă aveţi ochii obosiţi, sau doar o caracteristică a organismului - cercurile negre sub ochi, nu aplicaţi machiajul pe pleoapa inferioară, trebuie evitat chiar şi rimelul pe genele inferioare. În caz contrar, faţa va arata şi mai obosită.
• Umbrele în formă de luciu şi crem sunt potrivite numai pentru ochii tineri, deoarece din cauza moliciune şi a umidităţii, acestea se acumulează în cute şi riduri, subliniind toate defectele pielii, care pot fi mascate cu uşurinţă de umbrele compacte.
• Înlăturaţi întotdeauna machiajul cu mijloace speciale înainte de a merge la culcare - acest lucru va permite să păstraţi tinereţea şi frumuseţea pe o perioadă lungă de timp. Iar când pielea arata perfect, orice machiaj va fi o combinaţie câştigătoare!

Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten