TOTUL
Tendinţele modei în sezonul toamnă-iarnă 2010-2011
15.09.2010, 6:25
Există anumite lucruri pe care le poţi privi la nesfârșit: cum arde focul, cum curge apa şi cum se completează garderoba! Fiecare sezon nou implică o plăcere anticipată a noutăţilor iminente... Cum vor arăta acestea, depinde de gustul nostru, de preferinţe şi, desigur, de modă. Nu te poţi ascunde nicăieri de această doamnă capricioasă, de aceea, să examinăm, ce putem aştepta de la ea în toamna-iarna anului 2010-2011.

Rochiile. Trăsătura caracteristică a rochiilor moderne de toamnă şi iarnă este asimetria. Se pare că, fashionistele nu doresc să se despartă de formele asimetrice ale verii, care le permiteau, fie să dezgolească un umăr, fie un genunchi. În acelaşi timp, rochiile cu forme geometrice clare, care amintesc de teci stricte şi elegante, au atins vârful popularităţii. Lungimea în acest sezon nu are importanţă, în colecţiile designerilor celebri şi-au găsit loc, atât fustele mini șocante (Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Victoria Beckham), cât şi fustele maxi inocente (Dior, Etro, Elie Saab, Just Cavalli). Renumita rochie neagră Coco Chanel în acest sezon nu-şi pierde poziţiile, cu condiţia ca în ea să fie introduse elemente noi sub formă de cristale, pene şi broderii. Încă în iarna anului 2011 vor deveni actuale carourile, neapărat mari.

Pantalonii. Puteţi să vă consideraţi modernă, dacă în garderoba dvs. vor fi pantaloni evazaţi cu talie înaltă. Carolina Herrera a prezentat o colecție de pantaloni foarte largi şi voluminoşi, cu pliuri la talie. Emporio Armani a propus, în acest sezon, să se lase dungile pe pantalonii largi cu talia înalta şi să se scurteze lungimea până la glezne. Emanuel Ungaro, la rândul său, sfătuieşte să se poarte pantaloni strâmţi, cu talie joasă şi, de asemenea, scurtaţi.

Anii '40. Tendinţa modei în toamna 2010-iarna 2011 este întoarcerea în anii '40 ai secolului trecut. Rochia toc din stofă groasă cu o gentuţă din trecut este ceea ce trebuie! Actualitatea stilului militar în îmbrăcăminte, de asemenea, îşi ţine poziţiile discrete, dar ferme. Încălţămintea din cufărul bunicii se va potrivi, cum nu se poate mai bine, pentru o asemenea ținută. Dar nu trebuie să uităm de imaginea completă, avertizează stiliştii. Buclele naturale şi rujul aprins la culoare vor completa întreaga compoziţie.

Anii '80. După anii '40, intră cu încredere în tendinţa modei actuale anii '80. Din această perioadă, casele de modă ne sfătuiesc să împrumutăm sacoul. Acest detaliu al garderobei cu o croială clasică va completa perfect atât ţinuta oficială, cât şi cea casual. Astăzi, nimeni nu vă împiedică să purtaţi sacoul cu o fustă, iar mâine cu blugi sau pantaloni din piele. Jachetele cu buzunare aplicate, stil militar, de asemenea, nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Şosetele, ciorapii scurţi şi cei până la genunchi . Nu vă grăbiţi să afirmaţi, că nu le veţi purta. În acest sezon, şosetele şi ciorapii până la genunchi sunt capabili să completeze nu numai imaginea unei fete zburdalnice, dar şi a unei femeie de afaceri de succes. Principalul lucru este alegerea corectă a acestui element în conformitate cu figura. Pentru a nu da greş, există un sfat universal: marginea de sus a ciorapilor până la genunchi, a șosetelor sau a ciorapilor scurţi accentuează anume acea parte a piciorului unde se termină. De aceea, întrebaţi-vă, ce trebuie să puneţi în valoare şi ce defecte trebuie să ascundeţi.

Culoarea. Probabil, putem distinge principalele cinci culori cele mai populare: roșu, albastru gri, maro şi kaki. O tendinţă interesantă a sezonului este setul de îmbrăcăminte compus din haine de diferite nuanţe ale aceleaşi culori. Desigur, combinaţiile ingenioase nu a fost anulate. Designerii sfătuiesc să ne învăţăm să facem accente colorate pe ceea ce dorim să subliniem. Şoldurile ideale le puteţi evidenţia printr-o centură, ce atrage atenţia, picioarele frumoase le puteţi încălţa în ceva uimitor. Şi nu uitaţi să cumpăraţi toamna-iarna, cel puţin o haină cu imprimeu "animal". Da, leoparzii, tigrii şi zebrele sunt din nou în modă!

Detaliile. Adesea, detaliile mici pot face imaginea unică, dar pot strica chiar şi cel mai bun costum. Prin urmare, câteva recomandări finale. Trebuie să vă despărţiţi definitiv de genţile şi de încălţămintea de aceeaşi culoare, aceasta sunt deja prost gust. Articolele din blănuri vopsite sunt din nou în modă, ele vor completa aspectul exterior şi vor crea o senzaţie de şic. Nu este de dorit să purtaţi aurul şi argintul în acelaşi timp, dar împotriva bijuteriilor din metale preţioase legislatorii modei nu au nimic. De altfel, în sezonul de toamnă-iarnă, optaţi pentru bijuterii masive, pentru a fi în pas cu moda.

Комментарии
2010-09-18T06:41:00+00:00
115
-118
все понравилось и все понятно, но вот носки, гольфы и чулки......-нравятся, но надеть все-таки не смогу.....
2010-09-18T09:26:00+00:00
122
-117
Уже второй сезон одно и то же...
2010-09-18T23:37:00+00:00
133
-115
я веду свой блог о моде, для кишиневских девушек. я как раз там раскрываю тему весны 2011. есть хорошие идеи)) заходите, оценивайте! :) http://barcelorette.blogspot.com/

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten