TOTUL
Încălțămintea modernă - facem alegerea noastră. Toamna-iarna 2010-2011
21.09.2010, 6:08
Grația piciorușului femeiesc, ușurimea mersului şi finalitatea imaginii - toate acestea le creează încălțămintea. Uneori se pare că, a face alegerea în favoarea unei încălțăminte frumoase sau practice, originale sau șocante este imposibil. Vrei să cumperi totul și deodată! Pentru a ne deruta și mai mult şi pentru a ne dărui momente de alegere dulci, dar chinuitoare, designerii au lansat pe podium noile modele, actuale în sezonul toamna-iarna 2010-2011.

Nu vă grăbiți să scăpați de acele perechi de pantofi sau cizme, care au fost cumpărate anul trecut, multe lucruri au rămas actuale. De exemplu, platforma şi tocul subțire acum nu se referă numai la pantofii, dar, de asemenea, la bocanci, cizme şi botine. Rămân în trend materialele populare, cum ar fi pielea, pielea întoarsă, tricotajul, la care s-a adăugat cu succes blana şi pielea de reptile.

Pantofii. În acest sezon, pantofii continuă să sublinieze feminitatea, de aceea, un model elegant cu toc înalt, vă va face regina modei. Este important să subliniem că, designerii nu se grăbesc, prin lucrările lor, să completeze tristețea anotimpului de toamnă, din contra, culorile aprinse, în contrast cu vremea sumbră, creează o dispoziție de vară.

Ghetele şi botinele. Aceste modele fac piciorușul femeii deosebit de atractiv şi subţire, în pofida aspectului "impresionant". Nu se observă o dictatură specială în ceea ce priveşte tocul, culoarea sau materialul. Alegeți ce vă place: un toc subțire sau o formă pătrată stabilă, o combinație de satin cu piele întoarsă sau blană cu piele, monocrom sau imprimeu leopard - în orice caz, nu veți da greș.

Cizmele. Trebuie să spunem că şi cizmele, în acest sezon, sunt prevăzute pentru orice gust, dar totuși putem evidenția câteva variante foarte populare. În primul rând, cizmele peste genunchi (Gucci, Karl Lagerfeld). Designerii renunță la negrul clasic şi propun culori mai îndrăzneţe şi adaosuri complicate din textil şi din blană. În al doilea rând, în acest sezon nimic nu se poate egala cu cizmele roşii (Givenchy, Prada, Jean Paul Gaultier). Şi, în al treilea rând, cizmele asemănătoare celor ale eschimoșilor, înalte și îmblănite, au luat în posesie podiumurile. Picioarele înfășurate în blană, în acest sezon, nu vor fi o raritate, așa că va fi nu numai foarte frumos, dar și foarte cald, chiar şi în cea mai rece iarnă (Chanel, Marni, Thakoon).

Tocul. Probabil, cel mai important lucru e că, tocul este la modă, şi pentru 100%. În acest an, în prezentările noilor colecţii este aproape imposibil să găsești pantofi fără toc. Ce putem spune, femeia trebuie să fie femeie! Singurul lucru ce poate alina femeile este că, majoritatea modelelor noi se deosebesc prin tocuri stabile, groase, de formă pătrată, ce permite să vă simțiți confortabil şi nu dăunează sănătăţii. Şi totuşi, înainte de a face alegerea finală, priviți, încă o dată, în jur, imaginația designerilor pe tema tocurilor, în acest sezon, este neobosită. Puteţi găsi cele mai bizare modele, curbate, completate de elemente neobişnuite, şi chiar realizate după moda secolelor XVII-XVIII.

Șireturile. Anume șireturile pot fi considerate ultimul strigăt al modei în acest sezon. Creatorii noilor modele de încălțăminte nu au uitat să le folosească peste tot, unde au putut. Şi, nu e neapărat ca ele să fie un element funcţional. Este suficientă prezența șireturilor ca element decorativ, pentru a cuceri imaginaţia tuturor fashionistelor.

Decorarea. În ce privește decorarea, încălțămintea toamna şi iarna va arăta mult mai modest decât în sezonul trecut. Niciun fel de elemente pretențioase, niciun fel de finisări ce uimesc şi decorări împovărătoare. Maximum sunt șireturile, menționate mai sus, adaosuri laconice de blana sau textil, curelușe, combinaţia jucăușă, dar nu excesivă, de culori. În general, creatorii de încălţăminte modernă, au decis să nu încarce picioarele femeii şi cu succes au realizat această decizie în viaţă.

Cu aceasta vom termina excursia noastră mică în lumea încălţămintei moderne de toamnă şi de iarnă. Rămâne doar să vă doresc o alegere reușită şi un mers uşor!

Комментарии
2010-09-21T11:57:00+00:00
145
-95
Уже хочу в магазин!!!!!!
2010-09-21T12:57:00+00:00
122
-99
В какой именно магазин? Разве в Молдове продается такое?
2010-09-21T23:32:00+00:00
118
-102
Шнуровка это "крик" 2009 года, насколько я знаю.

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten