TOTUL
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
22.09.2010, 10:31 autor: La TEA Feerie S.R.L.
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece îmbrăcămintea de nuntă trebuie să fie perfectă. Principalul lucru e că, rochiile ideale de mireasă există, este suficient să vă îndreptați privirea spre colecția spaniolă Pronovias. Brandul mondial Pronovias, deja de mult timp a devenit creatorul de modă, liderul incontestabil şi cel mai mare producător al rochiilor de mireasă. Anume aceste rochii de mireasă sunt alese de staruri şi de miresele pretențioase din 60 de ţări.

Colecţia rochiilor de mireasă 2010-2011, ca şi celelalte colecții Pronovias, se disting prin rafinament și eleganță. Abundenţa detaliilor, treptat își pierde actualitatea,în acest sezon accentul se pune pe extravaganță și individualitate, în îmbrăcăminte sunt bine venite fundele mari, bufele, liniile asimetrice, trenele lungi, precum şi "simplitatea" mătăsii căzătoare. Formula "simplitatea scumpă" este pe deplin justificată. Acuratețea liniilor, eleganţa şi sobrietatea deosebesc rochiile de mireasă "stil regal" în formă de trapez, confecţionate din tafta naturală. Sunt actuale rochiile de mireasă cu talie înaltă din mătase ușoară, rochiile în stil "sirenă" şi, coroana creaţiei, rochiile scurte. Toate aceste splendori sunt decorate cu cristale, pene, dantele, perle, volane, trene lungi şi alte detalii interesante. Dacă vorbim despre culoare, atunci culoarea laptelui și ivory bat toate recordurile de popularitate, în noile colecţii aproape că nu există rochii albe. Din modă au ieșit rochiile cu corsete transparente, cei mai mulți stiliști le găsesc prea provocatoare.

Imperiul Pronovias este, ca întotdeauna, cu un pas înainte - printre primii, designerii brandului popular au prezentat 7 colecţii, care în anul 2011 vor fi la apogeul popularităţii. Fashion, City, Dreams, Ball Growns, Glamour, Style, Costura - rochiile de mireasă din aceste colecţii au cucerit chiar şi fashionistele cele mai capricioase. Fiecare colecţie reprezintă un buchet de elemente unice, de descoperiri originale şi, desigur, de feminitate fascinantă. Pentru a evita caracteristicile comune, ne vom opri atenția asupra a patru colecții cele mai impresionante.

 

Colecția Pronovias FASHION

Trăsătură caracteristică a acestei colecţii poate fi numită uşurimea, zborul ţesăturilor, eleganța. Țesătura fină şi subțire ce cade în jos până la podea, creează senzația de val, modelul "sirena" completează imaginea prin misterul său. S-a folosit ca bază șifonul, tulul moale şi pliseul. Pentru a da unicitate modelelor, designerii au folosit broderii, pene, strasuri și aplicații. În această colecţie sunt prezentate forme complet diferite de corsaj de rochii: asimetrice, fără bretele, cu o fundă graţioasă la gât, cu mâneci scurte dantelate şi altele. Toate aceste modele, în modul cel mai avantajos, subliniază silueta feminină atractivă.
 
 
 

Colecția Pronovias CITY

Eleganță în fiecare mișcare a corpului, eleganță în fiecare cută a rochiei, probabil, astfel poate fi caracterizată această colecţie. În general, ea este formată din rochii scurte mulate pe corp, dar s-a găsit loc și pentru modelele mulate lungi. Colecția CITY este caracterizată prin șicul orășenesc monden. Designerii au creat această caracteristică, apelând la țesăturile de seară strălucitoare, așa ca mătasea cu aur "brocart" și satin. Modelele colecției își datorează originalitatea penelor şi broșelor împânzite cu pietre prețioase.
 
 
 

Colecția Pronovias DREAMS

Această colecţie este pentru acele mirese care toată viaţa au visat la o nuntă ca-n povești, în care ele ar fi adevărate prințese. Fustele voluminoase etajate cu volane grațioase şi cu o cascadă din volănașe și dantelă - anume într-o astfel de rochie trebuie să fie îmbrăcată regina balului de nuntă. Liniile, originale și îndrăznețe, ale decolteului, trenele, penele spectaculoase pentru miresele extravagante și dantela romantică, executată manual, pentru amatoarele ideilor clasice - toate acestea reprezintă colecţia DREAMS de la maestrul modei de nuntă Pronovias.
 

Colecția Pronovias BALL GOWNS

Această colecţie, de asemenea, în primul rând, atrage prin fustele neobișnuit de voluminoase și complexe. Pliurile extrem de artistice din satin și tafta creează pe fusta pufoasă un desen uimitor excluziv. Corsetele rochiilor de mireasă din colecția BALL GOWNS sunt o descoperire minunată pentru îmbrăcămintea de bal, care îi vor permite miresei să se simtă maiestuos şi chiar sobru, iar umerii dezgoliți vor adăuga frivolitate şi cochetărie imaginii multilaterale.

 

Accesoriile pentru rochiile de mireasă

Noutatea sezonului: centuri şi pelerine pentru rochiile de mireasă. Designerii Pronovias propun o colecție de centuri, curele şi brâuri cu cristale strălucitoare şi perle, cu care mireasa își poate decora ținuta, atribuindu-i individualitate şi făcând-o unică.

Trebuie să spunem că, orice lucrare a imperiului Pronovias se distinge prin eleganță, originalitate şi calitate. Croiala specială a fiecărei rochii o face pe mireasă unică. Materialele naturale folosite de designeri, conferă farmec şi subliniază autenticitatea și puritatea ceremoniei de nuntă. Broderia executată manual şi alte elemente, create de mâinile meșterilor pricepuți, îi permit miresei să se simtă ca o regină în lumea luxului, a gustului şi a bogăţiei. Iar nunta este anume ziua în care, nimeni și nimic din lume nu este mai frumos decât mireasa!

Комментарии
LCM
2010-09-23T06:22:00+00:00
153
-131
У Pronovias действительно очень красивые модели. Все платья совершенно разные, Можно найти платье на любой вкус! Свое свадебное платье буду выбирать именно из колеекции Pronovias.
2010-09-23T07:07:00+00:00
157
-130
daca si baietilor le place :D e semn bun
2010-09-23T09:04:00+00:00
137
-131
Woоооооw, очень красивые... особенно последние два. Хочу замуж)))
2010-10-06T19:48:00+00:00
146
-143
Ia bi pofotkal eti platia na nevestah. oceni clasnie i platia i modeli :)
2010-10-07T09:06:00+00:00
161
-133
putine fete frumoasa avem in moldova? numai haine iti mai trebuiesc ;)
2010-10-26T13:26:00+00:00
157
-143
eu cand ma insor, numaidecat ii iau sotiei rochie de la Pronovias. Krutooooo!

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten