TOTUL
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
27.09.2010, 7:39
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să se simtă la înălțime. De aceea, dimineața, partea frumoasă a omenirii o petrece în fața oglinzii. Dar unei femei moderne nu-i este suficient un machiaj obișnuit: timp pentru el nu ajunge, nu se menține perfect toată ziua, cu un astfel de machiaj nu te trezeşti dimineaţa şi nu poți înota în piscină. În general, doar probleme, care dispar atunci când vine vorba de machiajul permanent.

Despre machiajul permanent, în concepția modernă, s-a aflat abia la sfârșitul secolului al 20-lea, deși istoria lui a început cu mult înainte - odată cu apariția tatuajelor. Esenţa procedurii constă în faptul că în stratul superior al epidermei, la o adâncime de 1 mm o maşină specială introduce un colorant rezistent. Colorantul este pe bază de componenți organici şi minerali, de aceea nu este toxic şi hipoalergenic. Desigur, femeile sunt atrase, în primul rând, nu de faptul că el este sigur, dar că este frumos. Putem evidenția chiar şi cele mai populare dorinţe ale clientelor saloanelor de frumusețe: corectarea formei sprâncenelor, a pleoapelor și a buzelor. Artistul tatuajului desenează sprâncenele nu cu o singură linie continuă, ci cu mici hașuri, ceea ce creează senzația de îngrijire naturală. În ceea ce priveşte pleoapele - în topul cerințelor se află "săgeţile", care accentuează forma ochilor. Pentru a sublinia forma frumoasă a buzelor sau pentru a o corecta pe cea mai puțin reușită, se creează un contur bine definit. Acele femei care doresc să arate mereu proaspete nu se opresc doar la contur, dar își "umplu" cu culoare și buzele. 

Este demn de remarcat că, machiajul permanent este folosit nu numai din considerente estetice, el este de folos și din punct de vedere medical. De exemplu, alergia la cosmetica decorativă nu este un motiv de a renunța pentru totdeauna la frumuseţe, este suficient, din când în când, de a merge la salon. Este o soluție şi pentru femeile cu o piele problematică, pentru a nu irita pielea, o dată în plus, cu produse demachiante. Apropo, tatuajul pleoapelor este chiar o modalitate de a păstra tinerețea. Pielea din jurul ochilor îmbătrâneşte repede, iar utilizând în mod constant produsele cosmetice, pe pleoape vor apărea riduri mici, cu totul altceva este un machiaj permanent.

Desigur, niciun specialist nu va spune exact cât timp se va menține machiajul permanent, deoarece aceasta depinde de caracteristicile pielii şi de stilul de viaţă. Aproximativ de la 2 la 5 ani. La femeile mature claritatea şi culoarea make-up-ului se vor menține mai mult decât la femeile tinere. Acest lucru se datorează faptului că în organismul tânăr celulele se regenerează mai rapid. Treptat, coloranţii sunt absorbiți, fără a lăsa urme. Şi totuşi, trebuie să înţelegeți că pigmentul nu va dispărea într-o zi şi nici chiar într-o lună, de aceea, odată ce v-ați decis, trebuie să menţineți frumusețea la nivel. În caz contrar, va fi nevoie să folosiți cosmetice o lungă perioadă de timp pentru a acoperi toate urmele machiajului permanent.

Procedura de aplicare a machiajului permanent, în sine, nu este una plăcută, dar nici nu se poate afirma că este extrem de dureroasă. Expertul efectuează toate operațiile sub anestezie locală. Trebuie să fiți pregătită pentru schimbările ulterioare ale feței. În primul rând, este posibilă o reacţie a pielii - edemul, care dispare deja a doua zi. În al doilea rând, în următoarele 4-5 zile pielea de pe tatuaj se va exfolia, până nu se va lua o crustă subțire. În al treilea rând, în primele câteva zile vopseaua va fi mult mai intensă, decât mai târziu, când toate procesele se vor normaliza. Pentru a evita orice dereglări şi consecinţe neplăcute, după aplicarea machiajului permanent nu este recomandabil de a merge la piscină, saună, plajă şi de a aplica machiajul până pielea nu se vindecă complet.

Încă o dată ajungem la concluzia că frumuseţea pretinde sacrificiu. Este adevărat, nu este clar încă care machiaj pretinde mai mult sacrificiu - cel obișnuit sau cel permanent, deoarece, dacă să credem statisticilor, femeile cheltuiesc pentru aplicarea zilnică a machiajului 350 de ore pe an. Dar acest timp poate fi folosit pentru odihna de griji și necazuri!

Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten