TOTUL
Autobronzul - cel mai sigur mod de a menține bronzul şi a prelungi vara
26.10.2010, 6:44
Sezonul de plajă, soarele, marea și nisipul, au rămas toate în trecut. Deşi s-a scurs puțin timp, culoarea mult dorită a bronzului pielii a început să se spele. Dar îți dorești atât de mult să fii bronzată pe tot parcursul anului!

Demult timp este binecunoscut faptul că, razele ultraviolete sunt periculoase, iar excesul acestora poate duce la boli grave. Dar, în ciuda acestui fapt, noi stăm pe plajă ore în șir, ne topim de căldură, ne punem în pericol sănătatea pentru a fi "ciocolate" seducătoare, iar acum așa un necaz! A trecut mai puţin de două luni, dar rezultatul tuturor eforturilor noastre devine mai palid cu fiecare duş. Nu, nu trebuie să renunțați!

Atunci la ce să ne oprim? Solarul, deodată, îl omitem din listă, din cauza riscului apariției cancerului de piele, multe ţări au legi care le interzic minorilor să meargă la solar, iar autorităţile braziliene, îngrijindu-se de sănătatea poporului lor, au interzis, în general, acest tip de activitate. Nu toți au posibilitatea să plece regulat în țările calde, atunci există doar o singură metodă - autobronzul. Da, această metodă are, de asemenea, și dezavantaje, dar atunci când este utilizată în mod corespunzător şi sunt urmate toate recomandările, neajunsurile se reduc la minimum.

Pentru început trebuie să determinați tipul pielii, şi în funcţie de acesta să alegeți produsul. Pentru o piele grasă sau combinată cel mai bine ar fi să folosiți spumă și loţiune, iar pentru pielea uscată va fi mai potrivită crema sau lăptișorul. Pentru ca să evitați scurgerile şi petele, cu puțin timp înainte de procedură este necesar să folosiți scrubul şi să-l aplicați bine pe toate părţile corpului, pe care va fi autobronzul, şi chiar înainte de aplicarea produsului, utilizați o cremă hidratantă şi hrănitoare. Totul este gata, dar încă nu am decis ce produs să alegem, cu ce să începem?

Gelurile şi bronzer-urile se aplică mai greu, pentru asta este nevoie de experiență, de aceea le lăsăm pentru mai târziu, dar loțiunile și spray-urile sunt ceea, de ce avem nevoie. Ele se aplică foarte uşor, se așează bine pe piele şi întreaga procedură durează nu mai mult de 15 minute. Dacă este vorba de față, atunci trebuie să începeți cu părţile proeminente: nas, frunte, pomeți, iar apoi masând uşor estompați pe toată faţa. Dacă aplicați produsul pe corp, acordați o atenţie deosebită coatelor şi genunchilor.

Dacă ați început să folosiți produse autobronzante, trebuie să renunțați la procedurile de peeling şi saună, iar utilizarea zilnică a unei creme sau loțiuni hidratante vă va ajuta să păstrați culoarea frumoasă a pielii mai mult timp.

Cât de des trebuie utilizate produsele autobronzante? Depinde de produs, de exemplu, cremele, cu apariția treptată a pigmentului pot fi folosite zilnic. Soluțiile de nuanţe deschise şi medii trebuie folosite o dată la 3-5 zile, cele închise se mențin până la şapte zile.

Pentru evitarea problemelor minore, citiţi cu atenţie instrucţiunile de pe ambalaj, pentru ca palmele să rămână curate, purtați mănuşi medicale subţiri, şi nu vă îmbrăcați până produsul nu se îmbibă complet, altfel riscați să vă murdăriți hainele.

În ciuda unor neajunsuri, autobronzul rămâne în continuare cel mai sigur mijloc de menţinere a nuanței de bronz a pielii. Nu vă faceţi griji, dacă de prima dată sa nu s-a primit ceea ce ați aşteptat, puțină practică, şi veţi obţine cu uşurinţă efectul dorit. În plus, există soluții de corectare care vor repara defectele. Utilizați autobronzul şi rămâneți bronzați, sexy, și cel mai important, sănătoși!

Комментарии

Recomandăm
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Cum de îngrijit mâinile toamna
Mâinile femeii sunt obiectul de laudă al poeţilor şi artiştilor. Natura Citește
Buchetul miresei - frumuseţea în mâinile frumuseții!
Timpul nunţilor este în toi şi se apropie deja sezonul auriu de toamnă. Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten