TOTUL
Cum să faci o alegere reușită a unui costum pentru bărbați
29.10.2010, 7:13
Înainte de a alege un costum pentru bărbaţi, este necesar să se clarifice unele detalii, şi anume, vârsta bărbatului. Dacă are 25 de ani, atunci nu e necesar să se acorde o prea mare atenție croielii, dar dacă are 40 de ani, trebuie ales un costum mai clasic. Următorul detaliu este destinația costumului, adică pentru ce va fi folosit. Dacă costumul este pentru nuntă, atunci trebuie ales, desigur, unul clasic, dar dacă pentru alt scop, se poate de ales ceva mai interesant.

Există câteva nivele de clasic:
1. Pentru oamenii de afaceri și foarte sobri, un astfel de costum poate fi alcătuit din două sau trei piese. Cămaşa şi cravata se aleg după culoare, cravata se face în nod simplu.
2. Costumul clasic, dar se pot face unele compromisuri, adică cravata poate fi ascunsă sub cămașă sau înlocuită cu o batistă.
3. Un costum simplu, el este mai puțin clasic. Aceste costume pot fi din țesătură diferită, croiala poate fi mai strâmtă în talie, de asemenea, pantalonii și sacoul pot fi cusuți din diferite ţesături.
4. Costumul este doar o piesă a stilului de afaceri, totul depinde de imaginația dvs.

Cele mai clasice culori sunt albastru, gri sau maro, precum şi negru, dar negrul se îmbracă doar în cazuri speciale, țesătura pentru un astfel de costum poate fi cea mai diversă, monotonă sau în carouri. Costumul alb, de asemenea, este clasic, dar el se potrivește mai bine pentru sezonul de vară sau în calitate de costum de nuntă sau pentru un alt eveniment nu mai puţin solemn.

Una dintre modalităţile de alegere a unui costum este să măsurați costumul cel mai scump care vi se propune. Dacă vi se potrivește, atunci ar trebui să găsiţi ceva asemănător, dar la un preţ mai mic. Atunci când alegeţi un costum, trebuie să luați în considerare constituția, pentru că, bărbaților de înălţime medie li se potrivesc toate tipurile de țesături, dar unui bărbat înalt - un costum din țesătură plușată în carouri. Cel mai bine este să alegeţi un costum bărbătesc, astfel încât să arate armonios şi frumos.

Pentru a nu greşi mărimea, în primul rând trebuie să măsurați pantalonii. Cel mai bine este să alegeți pantalonii care corespund înălțimii. Dacă pantalonii nu se potrivesc cu înălţimea dumneavoastră, atunci se vor forma cute în jurul prohabului. Lungimea pantalonilor trebuie să fie până la jumătatea tocului pantofilor şi să acopere partea de sus a șiretului. La alegerea costumului, trebuie să acordați atenţie specială și sacoului, care nu trebuie să fie prea mare în umeri, deoarece, când va fi purtat, umerii se vor lăsa și nu se va potrivi siluetei dvs. Partea de jos a sacoului, de regulă, nu trebuie să fie prea scurtă, cea mai bună opţiune este ca acesta să acopere fesele.

Alegerea unui costum, indiferent dacă este vorba de unul elegant şi imprevizibil sau de un costum clasic, depinde în mod direct de calitatea țesăturii. Mai bine e să ai câteva costume scumpe, dar să fie de calitate înaltă. Deoarece o astfel de variantă va sluji pentru mult timp. Un exemplu de calitate este costumul de la TRUSSARDI, el este bine croit și cusut, de aceea acest costum stă perfect. Cea mai calitativă țesătură este lâna cu grosimea firului nu mai mică de 12 microni. Aceste costume se disting printr-o țesătură uşoară şi moale, dar şi preţul la astfel de modele este destul de ridicat. Acest material păstrează forma articolului de îmbrăcăminte şi este foarte ușor de întreținut.
Alex Mann

Комментарии

Recomandăm
Moda pentru bărbaţi toamna-iarna 2012-2013
Vara e pe sfîrşite şi începe un nou sezon de lucru, iar cei mai Citește
Cum să faci o alegere reușită a unui costum pentru bărbați
Înainte de a alege un costum pentru bărbaţi, este necesar să se clarifice Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten