TOTUL
Articole moderne și actuale de acoperire a capului toamna-iarna 2010-2011
2.11.2010, 10:11
Odată cu venirea frigului, fiecare persoană se gândește la un articol de acoperire a capului şi fiecare trebuie să aleagă între modă şi stilul obișnuit.

În noul sezon 2010-2011 sunt actuale şepcile şi pălăriile, şalurile şi eşarfele, basmalele și glugile, chipiurile şi beretele. Ce să alegeți? Aceasta depinde doar de stilul şi de preferinţele dvs. Există o varietate foarte mare, ele au un design, cusutură şi preţuri diferite, de aceea fiecare își alege articolul după propriul gust. Una dintre tendințele modei acestui an sunt șepcile pufoase de blană pentru femei și chipiurile, care au un volum destul de mare, pentru confecționarea lor se folosește blană naturală de nurcă, vulpe polară și vulpe.

Pentru cei, care iubesc chipiurile, dar vor să ţină pasul cu moda, au fost confecționate chipiuri noi din blană naturală. Sezonul toamnă-iarnă 2010-2011 s-a dovedit a fi destul de variat în alegerea articolelor de acoperire a capului, se poate spune că femeile au noroc, deoarece ele țin mereu să fie în pas cu moda.

Accentul colecţiilor se pune pe șic și eleganță. Culorile principale sunt: negru, roşu şi gri perlă. Sunt la modă pălăriile cu calotă rotunjită şi marginile uşor curbate, farmecul lor constă în decorarea cu o broşă sau cu strasuri. Designerii recomandă ca aceste pălării să fie purtate cu paltoane de piele, umbrele-baston, eşarfe din șifon. După cum aţi înţeles deja, acum este modernă imaginea de lady.

Renumitul designer Salvatore Ferragamo a prezentat la Milano noua sa colecție de pălării bărbătești de diferite forme în nuanțe de bej și gri. Majoritatea dintre ele sunt realizate într-un stil de afaceri, care este adesea utilizat pentru a crea modele pentru tineri. Aceste pălării sunt universale, ele pot fi purtate la orice stil.

Un alt designerul binecunoscut cu renume mondial John Galliano a surprins publicul Parisului prin colecția sa, în care au fost prezentate pălării foarte mari, şi, de asemenea, foarte înalte. Sincer, este foarte dificil să-ți imaginezi o astfel de pălărie purtată în viaţa de zi cu zi în noul sezon 2010-2011.

Pentru acei oameni, cărora nu le plac articolele obișnuite de acoperire a capului, la îndemână este gluga. În acest sezon, sunt moderne glugile destul de mari din blană.
O nouă idee prezentată de Jean Paul Gaultier este șapca-basma din blană. Acest articol este prezentat în nuanțe de gri și bej. Această variantă este destul de bună, deoarece se așteaptă ca șepcile de blană pentru femei să fie extrem de populare în această iarnă.

De o mare popularitate se bucură beretele din colecţia de la Paris a lui Jean Paul Gaultier. Ele îmbină un amestec de stiluri, cum ar fi stilul militar şi şicul boem. Ele se poartă asimetric, un astfel de articol de acoperit capul se combină mai ales cu o cosiță sau o coadă pe o parte. Aceste berete se evidențiază prin ornamentele pline de culoare. Același amestec de stiluri se întâlnește și la șepcile cu urechi, ele sunt pline de culoare. Aceste șepci sunt foarte calde, şi cel mai important, comode. Designerii recomandă să le purtaţi cu cel mai obișnuit palton clasic, deoarece nu se va pierde din sobrietatea ținutei.

De asemenea, în acest sezon vor fi actuale șepcile tricotate în nuanțe aurii. Acestea sunt destul de accesibile, comode şi obișnuite pentru societate, la fel cum sunt şi pălăriile elegante pentru bărbaţi. Acum acestea sunt moderne, de aceea profitați de moment şi "prindeți doi iepuri deodată", pentru că veţi avea un articol de acoperit capul nu numai la un preț accesibil, dar şi modern.

Комментарии

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten