TOTUL
Camera pentru copii - cum să creezi confort şi comoditate?
4.11.2010, 15:34
Dacă intenționați să faceți reparație în odaia copilului, trebuie să țineți cont de una dintre regulile principale: copilul trebuie să se simtă în ea confortabil şi comod.

Adesea, atmosfera din jur are o influență directă asupra dezvoltării copilului, stării sale de spirit, şi cel mai important - asupra sănătăţii, care este deja supusă influenței negative a factorilor de mediu. Prin urmare, înainte de alegerea mobilierului şi a materialelor de construcție pentru reparație, trebuie să le studiați cu atenţie. Odaia copilului trebuie să fie amenajată în aşa fel încât, copilul să se simtă confortabil când se află în ea, învață sau se joacă, deoarece cea mai mare parte a timpului său el o va petrece aici. Fiecare odaie din casă are funcţia sa, de exemplu: dormitorul este camera de dormit, bucătăria - pentru a lua masa.

Nemijlocit, odaia pentru copii trebuie să fie multifuncţională, adică în ea trebuie să existe: un loc pentru a face temele, loc pentru joacă, pentru amplasarea lucrurilor, şi anume, a îmbrăcămintei şi altele, un loc separat pentru cărţi, caiete şi zona pentru dormit. Într-o astfel de odaie copilul trebuie să se simtă stăpân, ea trebuie să fie destul de luminoasă şi confortabilă, iar pereții să fie în tonuri calde şi luminoase. Este mai bine să utilizaţi albastru-deschis, verde-deschis și roz-deschis, aceste culori vor crea pentru copilul dumneavoastră o atmosferă liniştită şi călduroasă. La alegerea mobilierului trebuie să acordați atenţie calității și aspectului, mobilierul pentru copii nu trebuie să aibă margini ascuţite, deoarece copilul se poate răni de ele. Mobila trebuie să fie realizată din materie primă de calitate, adică din materiale ecologic pure. Aranjarea mobilei trebuie efectuată în mod rezonabil, astfel încât copilul să aibă suficient spaţiu de joacă.
 

Efectuând reparaţie în camera copilului, țineți minte că, copilul dumneavoastră creşte, interesele şi ocupaţiile sale se schimbă şi, pentru ca în viitorul apropiat să nu fie nevoie să aruncați mobilierul pentru copii și să cumpărați unul nou, este necesar să vă gândiți bine la o variantă de mobilier, care poate fi uşor transformată într-o altă variantă, pentru copii mai mari. De exemplu, masa de scris trebuie să aibă picioare mobile, datorită cărora ea se poate face mai înaltă, acelaşi lucru se poate spune și despre scaun.

Una dintre principalele greşeli ale părinţilor este încercarea lor de a aranja spaţiul, astfel încât odaia copiilor să semene cu dormitorul sau livingul. Dar copilul nu are nevoie de toate acestea, el nu are nevoie de cornișe largi sau o podea şic, el cu siguranţă ar dori să aibă propriul colțișor confortabil și modest, în care doar el să fie stăpân. El este interesat de peisaje, păsărele, personaje din desene animate şi povești, de aceea odaia sa trebuie decorată cât mai interesant. De exemplu, plafonul poate fi decorat sub forma unui cer înstelat, aceasta îi va plăcea oricărui copil, pe pereţi ar putea fi reprezentate cele mai iubite personaje din desene animate.

De mare ajutor în crearea confortului este varietatea detaliilor, de exemplu, un mobilier pentru copii interesant, perne, ce au forme ciudate sau covorașe cu desene foarte amuzante. Şi, în acelaşi timp, trebuie să vă consultați numaidecât cu copilul, el își va împărtăşi cu plăcere dorințele sale, atunci veţi avea o odaie extraordinară, care va fi pe gustul dumneavoastră şi al copilului dumneavoastră.

Комментарии
Recomandăm
Cum alegem pardoseala potrivită locuinţei?
Podeaua şi pardoseala joacă un rol extrem de important la amenajarea locuinţei Citește
Cum să construim o casă după sistemul Feng Shui?
Cu fiecare dintre noi s-a întâmplat aşa ceva: intrând pentru Citește
Feng Shui sau Secretele puterii Hong Kong-ului pentru viaţa de zi cu zi
Ştiaţi că la baza puterii şi influenţei mondiale a unui dintre centrele Citește
Cum de ales mobilierul?
Cum de ales mobilierul? S-ar părea că este uşor de răspuns la această Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten