TOTUL
Ofertă de Crăciun de la Compania "Odiseu"
15.12.2010, 10:20 autor: Odiseu S.R.L. - Companie Turistică
Cu fiecare an tot mai mulți oameni doresc să afle cât mai multe despre țara noastră minunată Moldova. Acest lucru este valabil atât pentru locuitorii din Republica Moldova, cât şi pentru turiştii din alte ţări. În această ordine de idei, afacerile turistice în Republica Moldova au primit un nou impuls pentru dezvoltare. Concurenţa apărută în rândul companiilor de turism din Republica Moldova, în cele din urmă ar trebui să păstreze doar companiile care au posibilitatea de a oferi turiștilor un nivel ridicat de servicii prestate.

Compania turistică "Odiseu" reprezintă o companie cu o dinamică rapidă de dezvoltare implicată în afaceri. Compania a fost fondată în 1992 şi de atunci întotdeauna s-a clasat printre cele mai bune companii de turism din Republica Moldova. De-a lungul anilor, compania a reuşit să câştige o reputaţie bună atât în ţară cât şi în străinătate. Companiei "Odiseu" i-au fost acordate numeroase premii şi diplome din Moldova, şi de asemenea, compania are numeroase premii internaţionale.

• În anul 2004 companiei turistice "Odiseu" i-a fost decernată diploma de gradul 2 a Departamentului de Turism din Moldova
• În anul 2007, compania devine proprietara stelei de aur în domeniul calității internaționale, conform modelului de gestionare generală a calității QC100, şi de asemenea, s-a remarcat ca fiind unul dintre liderii economiei naţionale printre țările CSI
• În anul 2008, compania devine posesoarea coroanei de platină în domeniul calității internaționale, conform modelului gestionare generală a calității QC100.
• În anul 2009, compania "Odiseu" devine proprietara stelei de diamant în domeniul calității internaționale, conform modelului gestionare generală a calității QC100, şi primește o diplomă de gradul al treilea de la departamentul de dezvoltare a turismului din Republica Moldova.
• În anul 2010, compania a primit diploma de gradul I pentru dezvoltarea turismului intern, emis de către Agenţia de Turism din Republica Moldova.

Toate aceste premii indică calitatea înaltă a serviciilor oferite de companie şi despre eforturile continue cu scopul de a găsi noi modalităţi de dezvoltare a turismului în ţară.

Obiectivul principal al companiei "Odiseu" este promovarea pe scară largă a Moldovei pe piaţa turistică. Compania constant actualizează şi propune noi programe de călătorie pentru cei care doresc să viziteze Republica Moldova, şi pentru cei care doresc să cunoască cât mai multe despre istoria ei şi să exploreze natura acesteia.

Compania oferă o gamă largă de pachete de servicii turistice. Împreună cu compania "Odiseu" sunt disponibile toate tipurile de recreere. Pe lângă aceasta, clienții companiei pot alege din timp modul de transport potrivit pentru a călători prin Republica Moldova, precum şi de a alege nivelul hotelului şi orice durată a turului.

Ştim cu toţii că Moldova este o ţară vinicolă. Compania propune excursii interesante pe la cele mai renumite fabrici de vinificație din Republica Moldova. Turiștii nu numai că vor vizita vinăriile din Purcari, Cojușna, Cricova şi Mileştii Mici, dar de asemenea, pot aprecia calitatea vinurilor produse aici.

Pentru cei care doresc să exploreze istoria Moldovei se propun excursii prin localitățile istorice, precum şi vizitarea centrelor culturale din Republica Moldova. Turiștii pot vizita mănăstiri vechi, Cetatea Sorocii, şi multe alte locuri istorice ale Republicii Moldova.

Compania "Odiseu" oferă clienţilor săi un program cultural larg. Veți avea posibilitatea să participați la concertele vedetelor și artiștilor din Moldova , iar plimbările pe Nistru vor rămâne în amintirea turiștilor pentru o lungă perioadă de timp, datorită priveliștilor uimitoare ale naturii, ce pot fi admirate de la bordul navei.

Compania "Odiseu"
dispune de propriul complex turistic de agrement ce include 160 de locuri. La dispoziția turiștilor sunt disponibile 11 cabane, un restaurant cu două etaje, 5 camere pentru conferinţe şi întâlniri, precum şi o piscină în aer liber şi câteva zone de recreere. Complexul "Odiseu" are categoria de 3 *** și este situat la doar 20 km depărtare de capitala Moldovei. Complexul este situat într-o regiune pitorească în oraşul Vadul-lui-Vodă. Complexul "Odiseu" este cel mai bun loc pentru toate tipurile de seminarii, simpozioane, conferinţe, şi diverse sărbători şi evenimente corporative. Aici se pot închiria încăperi la cele mai avantajoase condiţii pentru Dvs.: săli de şedinţă, restaurant, cabane, totodată este posibilă închirierea tuturor echipamentelor necesare pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră.

Complexul de agrement turistic "Odiseu" invită pe toţi la întâmpinarea Noului An. Se planifică organizarea unei sărbători grandioase care vă va rămâne în amintiri pe mult timp. La dispoziția Dvs. se propune un program uimitor ce include spectacole de divertisment. Bucătarii noștri vă vor oferi mâncăruri după reţete absolut noi, de asemenea și băuturile alcoolice vor fi de cea mai înaltă calitate şi special selectate conform felurilor de mâncare noi. Aceeași propunere se referă și la organizarea unor festivități de Crăciun.

Festivităţile de Crăciun vor avea loc pe 25 decembrie. La dispoziția clienților sunt oferite camere duble, precum şi cina, compusă din cinci aperitive reci, 2 feluri principale și o sticlă de vin. Şi, desigur, sărbătoarea nu va fi posibilă fără muzică bună. Costul tuturor serviciilor organizate cu prilejul sărbătorii de Crăciun costă de la 2000 lei pentru două persoane.

Întâlnirea sărbătorii de Anul Nou în complexul "Odiseu" include cazare în cameră dublă de la 31 decembrie până la 01 ianuarie. De asemenea, preţul include masa festivă cu 15 feluri de mâncare diferite şi deserturi, precum şi alcool pentru două persoane. Ei bine, nu vor fi excluse nici programele de divertisment şi numeroase surprize. Apropo, pentru toţi participanţii la festival sunt pregătite cadouri speciale pe care le veți găsi în camerele Dvs. Sărbătorirea Anului Nou 2011, în complexul turistic "Odiseu", va costa pentru fiecare pereche de la 3000 lei.

Pe lângă destinaţiile turistice de pe teritoriul ţării, compania "Odiseu" oferă programe extensive de recreere în afara Republicii Moldova. Cei care doresc să-și îmbunătăţească sănătatea au posibilitatea de a găsi la noi sanatorii terapeutice adecvate. Compania noastră nu uită şi despre iubitorii de experiențe noi, cărora li se propune o varietate mare de trasee extreme. Compania asigură clienții săi cu informaţii complete în ceea ce privește pachetul de călătorie ales. Dacă este necesar, vi se va oferi asistenţă profesională în pregătirea documentelor necesare.

Aspectul principal care urmează a fi luat în considerație la alegerea unei companii de turism este fiabilitatea şi onestitatea acesteia. Compania "Odiseu" și-a demonstrat fiabilitatea şi perfecţiunea sa pe parcursul a 17 ani de activitate pe piaţa turismului din Moldova. Dovezi ale calităţii muncii noastre constituie și recomandările care sunt acordate companiei "Odiseu" din partea organizaţiilor internaționale, inclusiv: Comisariatul ONU cu privire la Refugiaţi, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială din Statele Unite ale Americii, OSCE, Ambasada Marii Britanii şi multe alte organizaţii.

Adresa companiei "Odiseu":
S.R.L"Odiseu"
st. Bogdan Voievod, blocul 2 / 144
mun. Chişinău, Moldova
e-mail: odiseu@odiseu.md
Tel. / Fax 0037322-435202, 0037322-447386, 0037322-434967.
Mob. 0691 37396
Mai multe informaţii despre compania "Odiseu" pot fi găsite pe site-ul oficial la adresa: www.odiseu.md

Комментарии
Recomandăm
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Vacanţa la munte - alegerea perfectă!
Cea mai solicitată şi incitantă odihnă pentru perioada de iarnă este odihna la Citește
Cele mai aşteptate premiere cinematografice ale lunilor Noiembrie - Decembrie 2012
1.Amurg. Saga. Răsărit: Partea 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten