TOTUL
Cele mai originale modalităţi de a face o propunere în căsătorie
9.11.2010, 9:35
Nunta este un eveniment magic, care rămâne în memoria fiecărui om ca fiind una dintre cele mai importante date din viaţa lui. Dar, înainte de nuntă, bărbatul trebuie să o ceară în căsătorie pe fata, care este aleasa inimii sale.

De modul în care va avea loc acest lucru și cât de original va fi organizat totul, poate să depindă chiar și răspunsul pozitiv al iubitei sale. Şi, cât de bucuroasă va fi ea să participe într-o istorioară interesantă, care se va încheia cu propunerea în căsătorie neaşteptată din partea persoanei iubite!

Nu trebuie nici chiar să vă îndoiți de faptul că, o propunere în căsătorie frumoasă trebuie bine gândită şi organizată în cel mai minunat mod. Dacă imaginaţia vă dă mari bătăi de cap într-un moment atât de nepotrivit, puteţi să aplicați câteva sfaturi ce și-au dovedit veridicitatea, care, cu siguranță, vă vor ajuta să faceţi o cerere în căsătorie de neuitat.

De exemplu, puteţi aranja o "vânătoare de comori". Tânărul va ascunde cutiuța cu inel într-o lădiță mică. El trebuie să ascundă cheia astfel încât, iubita sa, să n-o găsească imediat. Tânărul poate pune sugestii oriunde este posibil. Când, în cele din urmă, fata găseşte cheia, ea va putea deschide lădița, în care va găsi surpriza. În acest moment băiatul poate face propunerea.

O altă modalitate, nu mai puţin originală, de a face propunerea în căsătorie, este de a invita fata la concertul artistului preferat. Fără îndoială, trebuie să cumpărați din timp inelul de logodnă şi să faceți toate pregătirile necesare. În acest caz, pentru ca surpriza să fie nemaipomenită, trebuie să vă înțelegeți dinainte, pentru a avea posibilitatea să faceți cererea în căsătorie de pe scenă sau să-l rugați pe artist s-o facă în numele dumneavoastră.

Dacă iubita este o fire romantică, veți putea face o propunere de neuitat, folosind cele mai simple componente de bază - baloane, flori și un ursuleț de pluș, care, trebuie să recunoaştem, este adorat de toate reprezentantele sexului frumos. Deci, umpleți odaia ei cu numeroase baloane și flori frumoase, iar în centrul ei puneți ursulețul de pluș, astfel încât să țină în lăbuțele sale cutia cu inelul de logodnă. În acest mod îi puteţi face o propunere în căsătorie extrem de neobişnuită şi foarte emoţionantă iubitei.

Puteţi, de asemenea, să vă gândiți la o mică "aventură pe mare". Pe o bucată de hârtie scrieți propunerea în căsătorie și puneți-o într-o sticlă goală. În continuare, venind cu iubita pe plajă, fără să-și dea seama scoateți "mesajul" din apă, lăsați-o să-l scoată din sticlă și să-i citească conţinutul. Aceasta va fi cu siguranţă o propunere în căsătorie foarte frumoasă, pe care o veți ține minte neapărat pentru toată viața.

O altă modalitate, cu adevărat neașteptată, este să scrieți din steluțe strălucitoare propunerea pe tavan. Cel mai important lucru este să cumpărați din timp inelul de logodnă și să vă pregătiți mental pentru o viață de familie lungă și fericită.

Trebuie să spunem că, propunerea în căsătorie este foarte importantă pentru o fată, deoarece, astfel, alesul ei își poate exprima în modul cel mai original sentimentele sale cele mai profunde.

Alex Mann

Комментарии

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Relațiile de familie așa cum sunt ele – 7 etape
Viața de familie are defectele, ghinioanele, neînțelegerile sale, ani Citește
Cum să prevenim cearta?
Noi deja am vorbit despre aceea, că de multe ori cearta este o metodă de a Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten