TOTUL
Cum să te faci blondă cu pierderi minime
12.11.2010, 7:43
Probabil, nu există femeie, care să nu fi devenit blondă cel puţin o dată în viaţă sau, cel puţin, să nu se fi gândit la faptul de a avea imaginea seducătoarei Marilyn. Nu există garanția că această culoare de păr se va potrivi numaidecât tuturor parametrilor referitori la forma feței şi culoarea pielii, dar dacă vă doriți foarte mult, merită să încercați.

Chiar dacă la momentul de faţă nu sunteţi posesoarea unui păr blond natural, nu este nimic grav, deoarece vopsirea părului vă poate transforma într-o blondă adevărată. În acest scop trebuie doar să alegeți vopseaua potrivită pentru păr. Chiar și cu câțiva ani mai înainte, când nu existau soluții atât de bune ca acum, femeile foloseau peroxid de hidrogen, cu ajutorul căruia obțineau efectul părului blond. Fără îndoială, este demn de remarcat faptul că, aceste soluții erau dăunătoare pentru păr și pielea capului, deoarece nu puteau fi evitate iritaţiile, uscarea sau chiar deteriorarea părului, dar, din lipsa unor opţiuni mai bune, acestea erau destul de populare.

La momentul actual, multe firme cosmetologice oferă soluții absolut inofensive cu ajutorul cărora, fără durere și fără daune, vă puteți vopsi părul și deveni blondă. Ele pot decolora părul cu un ton sau mai multe. Chiar dacă un procent mare de păr este cărunt. Dacă o femeie dorește să aibă o culoare de păr care este semnificativ mai deschisă decât vopseaua, ea trebuie să pregătească în prealabil părul pentru o vopsire ulterioară. Dacă părul are o nuanță închisă sau a fost deja vopsit, este necesar să se depună unele eforturi pentru atingerea rezultatului dorit, deoarece acesta se decolorează mai dificil. Vopsirea părului poate să dureze, în acest caz, de la jumătate de oră până la două ore. În ceea ce priveşte rezultatul final, acesta poate fi, de asemenea, destul de imprevizibil. Trebuie să vă așteptați la o nuanță de la alb până la una orange.

Luând în considerare faptul că, procesul de transformare dintr-o brunetă într-o blondă este de natură chimică, trebuie să prevedeți din timp metode de "reabilitare" a părului dvs., întărirea lui şi conferirea unei străluciri naturale. În acest caz, sunt perfecte măștile pentru părul deteriorat pe baza unor componente naturale şi preparate speciale. După vopsirea părului este complet inadmisibilă ondularea lui.

În continuare, după ce ați ales soluția ce vi se potrivește în mod individual, merită să vă mai gândiți dacă vi se potrivește părul blond. Deoarece, în timpul nostru, să devii blondă nu este greu, important este ca această imagine să vi se potrivească. Trebuie să luați în considerare câteva fapte care vor influenţa impresia despre dvs., ca blondă. Dacă o femeie în copilărie avea părul blond, şi el încă mai arde la soare - ea poate deveni cu siguranța blondă, aceasta va avea un aspect foarte natural. Cele care au o piele închisă la culoare cu o nuanță aurie cel mai bine ar fi să-și vopsească părul în culoarea nucului sau galben-aurie, iar femeile cu pielea deschisă şi roz ar trebui să aleagă tonurile platinei, castanii-deschise sau cenuşii. Trebuie să rețineți, de asemenea, că nuanța cenușie, din păcate, nu li se potrivește tuturor, doar celor care au o piele ideală. Această nuanță scoate în evidență toate defectele pielii.

Deci, putem spune că, o femeie poate să se facă blondă chiar și în condiții de casă, numai să nu uite să folosească măști pentru părul deteriorat și soluții de îngrijire a părului.

Alex Mann

Комментарии

Recomandăm
Cum să dăm volum părului?
După cum se ştie, toate fetele visează la un păr bogat, lung şi des. Pe unele Citește
Unele fapte interesante despre păr
Din antichitate părul a avut o semnificație mistică. Istoria biblică ne Citește
 Sfaturi estivale pentru înfrumuseţare – întâmpinăm vara înarmaţi
Arsenalul cosmetic de vară Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare Citește
Machiajul permanent - fii pe deplin pregătită!
Machiajul este camuflajul de luptă al oricărei femei, care îi permite să Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2019 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten