TOTUL
Cele mai bune dintre cele mai bune remedii împotriva răcelii
9.12.2010, 15:36
Afară este prima lună de iarnă, care este plină de griji legate de Anul Nou. Nu va fi deloc plăcut să petreceți o bună parte din luna decembrie în pat cu răceală sau gripă, pentru care această perioadă este favorabilă.

Cum putem repede şi eficient să tratăm răceala, prevenind complicațiile? Astăzi, farmaciile sunt pline de diverse produse de la diferiți producători. Dar recomandarea principală a fost şi rămâne prevenirea bolii.

Mulți sunt adepții tratamentului tradiţional şi apelează la metodele populare pentru ajutor. Se crede că, ceaiul de ghimber întăreşte sistemul imunitar şi previne răcelile. Folosirea zilnică a ceaiului reduce la minimum riscul de infecţie în timpul sezonului de vârf al bolilor virale. Un alt produs foarte eficient este mierea. Combinaţia de miere şi piper asigură menţinerea şi consolidarea imunităţii, şi are, de asemenea, proprietatea de încălzire. Încă în scrierile antice se pot găsi descrieri ale multor metode de tratament. Metodele moderne de cercetare afirmă că mierea este unul dintre cele mai eficiente medicamente, dăruit de natură. În perioada răcelilor este deosebit de valoroasă mierea de castan, de tei şi de pin.

În aşteptare perioadei răcelilor nu trebuie să vă grăbiți să cumpărați medicamente scumpe. Cele mai bune mijloace de protecţie sunt plantele, ghimberul, piperul, usturoiul şi mierea.

Când produsele, menționate mai sus sunt ineficiente, este timpul să apelăm la mijloace de prevenire mai puternice. Printre ele se numără și tinctura pe bază de alcool şi ardei iute roșu. Ce efectul are aceasta? Toată lumea ştie că alcoolul are proprietatea de a extrage foarte bine substanțele utile, care sunt insolubile în apa obişnuită. Tinctura de ardei se face la domiciliu foarte ușor. Se iau 70 grame de ardei iute roşu în formă uscată, se toarnă deasupra 1 litru de alcool, diluat cu puţină apă clocotită şi se adaugă zahăr.

De obicei, o astfel de tinctură este destul de neplăcută la gust. După dorință, puteţi apela la cea mai obișnuită vodcă cu piper, care se vinde în toate magazinele. O gamă largă vă oferă posibilitatea să alegeți vodca cu piper anume a producătorului, care este cel mai potrivit. Dar cine altcineva decât Nemiroff se poate lăuda cu vodca cu "miere şi piper". Ca măsură de precauţie este suficient să folosiți numai 20-30 grame de vodcă cu piper înainte de masă.

Комментарии

Recomandăm
“Farmacia Familiei” - pentru o familie fericita!
“Farmacia Familiei” este una dintre cele mai mari retele de Citește
Vaccinarea copiilor - "pentru" şi "contra"
Vaccinarea prevede programul de imunizare de rutina adoptată în fiecare Citește
Vaccinul înpotriva cancerului - mit sau realitate?
Cancerul - este o mare problemă timp de multe decenii. Potrivit OMS, în Citește
Cum vă puteţi proteja de herpes pe buze?
Herpesul este o infectie virala, care se manifesta pe piele (cel puţin - pe Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten