TOTUL
Placa pentru îndreptat părul. Cum să nu deteriorezi părul
21.12.2010, 9:29
Dacă pentru îndreptarea părului la domiciliu, cu ajutorul unui uscător de păr și a periei, este nevoie de anumite abilităţi, atunci pentru îndreptarea părului, cu ajutorul unei plăci speciale, nu sunt necesare niciun fel de tehnici deosebite. Pentru început trebuie să cumpărați însăși placa.

Pentru ca părul să nu se deterioreze şi capetele să nu se despice în timpul expunerii la temperaturi ridicate alegeți placa cu funcţia de ionizare. De asemenea, ea trebuie să aibă lame placate cu ceramică.

Când îndreptați șuvițele, se recomandă să vă folosiți de spray special pentru protecția împotriva căldurii. Uneori, un astfel de spray îndeplineşte mai multe funcţii: conferă părului volum, fixează coafura şi facilitează pieptănarea. De regulă, mijloacele de protecţie împotriva căldurii se aplică pe părul umed, proaspăt spălat.

Este foarte important să se spele urmele coafurii de ieri (lacuri, spume, geluri), deoarece sub acțiunea temperaturii ridicate, părul va deveni lipicios şi mai predispus la deteriorare. Există și o serie de produse pentru păr, care facilitează procesul de îndreptare.

Placa pentru păr poate fi utilizată numai pe părul complet uscat. Pentru un rezultat calitativ, trebuie de luat șuvițe nu mai groase de 3 cm, de aplicat produsul pentru îndreptare, de pieptănat şi doar apoi de trecut de două ori cu placa peste el. Părul trebuie îndreptat repede (nu mai mult de 3 secunde), trăgând uşor de el. Șuvițele care încurcă le puteți prinde cu agrafe și elastic de prins părul.

Rezultatul final trebuie fixat cu lac sau chiar mai bine - cu spray cu luciu, care funcţionează pe principiul de reflectare a luminii. Cu ajutorul plăcii poate fi pregătit pentru aranjare părul neascultător (atât cel drept, cât și cel ondulat) de orice lungime, precum şi creată o coafură perfect netedă, fără exagerări: totul foarte concis.

Soluția pentru părul foarte uscat. O metodă foarte simplu de utilizat în condiții casnice. Aplicați pe păr lapte acru sau lapte covăsit încălzit. Apoi, acoperiți capul cu celofan şi înveliți-l cu o basma caldă. După 20-30 de minute, părul se unge din nou cu lapte acru şi cu vârful degetelor se masează pielea capului pentru 3-5 minute. Apoi părul se spală de câteva ori cu apă fierbinte, fără şampon.

Комментарии
Recomandăm
Cum să dăm volum părului?
După cum se ştie, toate fetele visează la un păr bogat, lung şi des. Pe unele Citește
Unele fapte interesante despre păr
Din antichitate părul a avut o semnificație mistică. Istoria biblică ne Citește
E-cigarette - fumatul nu este dăunător!
La etapa actuală, fumatul este unanim recunoscut de către comunitatea Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten