TOTUL
Greșelile shopping-ului în timpul vânzărilor totale
19.01.2011, 22:00
Lanţurile mari de magazine, de obicei, de două ori pe an, organizează reduceri de sezon. Acestea aduc profit magazinului acţionând ca o modalitate de a scăpa de bunuri. Iar dependenții de cumpărături devin marionete în mâinile vânzătorilor.

In timpul vânzărilor totale, în magazine se petrec lucruri incredibile - mulţimi de femei înnebunite încearcă să golească vitrine de toate exemplarele, mai mult sau mai puţin valoroase, şi obţin în final o gaură în buget şi o mulţime de lucruri inutile. Următoarele noastre sfaturi vă vor spune cum să evitați aceste cheltuieli şi să nu faceți greşeli în timpul cumpărăturilor.

În primul rând, trebuie să vă uitați atent la produsele magazinului înainte de începerea vânzărilor totale. Înainte de Anul Nou, de exemplu, inspectăm centrele comerciale, cumpărând cadouri pentru rude şi cunoscuţi. Nu vom trece pe lângă magazinele de îmbrăcăminte, nu-i așa? Trebuie să analizăm tot ce se vinde şi să planificăm să mergem acolo în perioada reducerilor. În rezultat, găsim un lucru uimitor, care ne place şi se potrivește în toate privinţele, cu excepţia preţului. Revenind la magazin peste o lună, nu îl mai găsim.

Şansele de a găsi acest lucru în timpul reducerilor tind la zero. Deoarece sute de astfel de doritori au fost deja pe la acest magazin, şi cineva din ei a avut suficientă voință pentru a nu economisi și a aștepta reducerile. Dacă ați găsit un lucru, la care aţi visat, merită să sugrumați broscoiul mare şi să vă cheltuiți.

A doua greșeală a dependenților de cumpărături constă în faptul că, există unele lucruri care sunt la modă doar în acest sezon şi nicicând altădată. Asemenea lucruri e mai bine să le cumpărați deodată, iar la reduceri să cheltuiți bani pe lucruri mai neutre şi clasice, altfel, în sezonul următor, veți arăta ridicol.

A treia mare greşeală. Văzând un coș mare cu inscripţia "Totul la preț de 99 lei", în care se află Dumnezeu ştie ce, nu vă grăbiţi. Gândiţi-vă dacă aveţi nevoie de a opta pereche de mănuşi ieftine? De a douăzecea geantă, care din nou nu se va potrivi cu nicio pereche de pantofi? De o curea imitaţie de piele care va crăpa a treia zi? Chiar și având în vedere preţul ridicol al aceste lucruri, dacă nu aveţi nevoie de ele vă veți irosi banii cumpărându-le. Şi nu vă conduceți de regula care spune că, dacă un lucru este ieftin, acesta trebuie cumpărat fără a sta pe gânduri. Pentru început, cel puțin probați-l. Amintiţi-vă că în magazine nu cheltuim banii, ci cumpărăm haine. Şi de aceea trebuie să vă asiguraţi că haina vi se potrivește în toate privințele, nu adunați pur și simplu lucruri colorate, care doar vor sta atârnate în dulap. Şi dacă acasă veți măsura această haină și veți vedea că nu vi se potrivește, nu o veți putea returna în magazin, pentru că lucrurile cumpărate cu reducere, nu se primesc înapoi.

Sper ca sfaturile menționate mai sus să vă fie de ajutor, dragi dependenți de cumpărături! Ele, desigur, vă vor ajuta să economisiți o mulţime de bani şi nu vor permite să acumulați în garderoba dvs. haine pe care ne le veți purta. Succes la cumpărături!

Комментарии
2011-01-20T10:11:00+00:00
129
-121
Нужно ходить в магазин, когда вы знаете, что именно вам нужно, если же вы еще не определились....сходите для начала в магазин без денег, оценить вещь, просмотрите в других магазинах, за ночь успеете еще лучше подумать и Читать
Recomandăm
Centre comerciale din Chișinău
Procesul de cumpărare nu este doar necesitatea de a achiziționa ceva. Este o Citește
Сe fel de accesorii își aleg femeile cochete
Accesoriile sunt niște detalii faimoase, care pot schimba radical orice Citește
Greșelile shopping-ului în timpul vânzărilor totale
Lanţurile mari de magazine, de obicei, de două ori pe an, organizează reduceri Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten