TOTUL
Moda pentru femeile gravide 2011: util şi cu stil
15.04.2011, 13:42
Graviditatea este asociată cu o perioadă specială din viaţa unei femei, atunci când ea începe parcă să strălucească din interior. Cu toate acestea, în perioada menţionată, în corp au loc numeroase schimbări, care nu sunt întotdeauna încurajatoare. Viitoarele mămici încep să-şi facă griji din cauza pierderii siluetei, şi, prin urmare, nu se mai simt dorite. Faptul că îmbrăcămintea preferată, nu mai este dispusă să se încheie pe burta rotunjită, întristează mult.

Nu trebuie să disperaţi vărsând lacrimi, şi să puneţi cruce pe feminitatea Dvs. pe parcursul tuturor celor 9 luni. Pur şi simplu trebuie să percepeţi graviditatea drept ocazie de a actualiza garderoba Dvs.! În magazinele din Moldova acum este posibil să găsiţi numeroase modele interesante şi convenabile pentru viitoarele mame. Alegerea este atât de mare încât, uneori, nu putem decide ce să cumpărăm. Pentru ca viitoarele mămici să nu piardă în zadar timpul stând la dubii, totul.md va comunica despre tendinţele modei pentru femeile gravide în anul 2011!

Moda pentru femeile gravide 2011 - confort şi ţesături naturale

În această perioadă delicată, este foarte important ca hainele să nu fie numai confortabile, dar, de asemenea, să fie cusute din ţesături naturale. Aceste ţesături "respiratorii" nu provoacă iritaţii pielii şi absorb umezeala. Prin urmare, satinul, bumbacul, mătasea şi sifonul constituie tendinţele permanente ale modei pentru femeile gravide. În fiecare sezon, designerii vin cu noi interpretări ale acestor ţesături, încearcă să prezinte materialele ecologice în diferite moduri. Din fericire, acestea pot fi combinate cu uşurinţă, astfel fiind create modele fine, uşoare şi fluide pentru viitoarele mame.

Fason modern


În acest sezon, designerii au acordat un interes deosebit formelor geometrice clare. La modă sunt modele care au umeri rotunjiţi, gulere drepte şi soluţii viclene. Silueta generală al rochiilor seamănă cu un oval sau trapez. Însă modelele care seamănă cu un "cub" sunt contraindicate femeilor gravide. Acestea oferă siluetei un aspect prea dur şi deformat.

Rochiile şi tunicile cu talie înaltă nu-şi pierd poziţia de lider în moda pentru femeile gravide 2011. Anume aceste modele contribuie la micşorarea abdomenului proeminent şi, totodată, nu limitează libertatea în mişcări a femeilor gravide.
Doamnele cu natură romantică pot menţine această imagine chiar şi în timpul sarcinii. Moda anului 2011 le permite să poarte rochii, dantela, volane, şi, desigur, fundiţe drăguţe - un trend fierbinte al sezonului.

Combinezonul este un model clasic pentru „stilul pentru gravide”. Din an la an, modelul nu-şi pierde popularitatea. Chiar dacă unele persoane consideră că imaginea unei femei gravide în salopetă este ceva banal, totuşi această îmbrăcăminte este foarte confortabilă şi frumoasă. În plus, în acest sezon, este modernă nu numai salopeta tradiţională din blugi, dar şi modelele din mătase şi catifea. Aceste ţesături moi vor oferi o senzaţie de confort stilului obişnuit al combinezonului.
Cele mai relevante modelele actuale sunt: "Americana", romantic, stilul safari şi marin.

Moda pentru femeile gravide 2011 - culori strălucitoare

Principiul de bază referitor la îmbrăcăminte şi accesorii în 2011 constă în tendinţa de a se evidenţia din mulţime, de a sublinia propria individualitate. Cine a spus că hainele pentru femeile gravide ar trebui să fie sure şi ponosite? La modă sunt nuanţele aprinse şi buna dispoziţie!

Femeile însărcinate pot alege orice culoare. Desigur, ca întotdeauna, sunt actuale culorile clasice: negru, alb, maro,- aceste culori sunt practice, însă atât de plictisitoare! În acest sezon, domină culorile luminoase, abundente: coral, vişiniu, mov, ciocolata, albastru, verde, roşu, şi culoarea de caprifoi. În curând e vară! Acest anotimp trebuie întâlnit fiind pe deplin pregătite.

Vă recomandăm să alegeţi modelele care vor putea fi purtate o perioadă de timp după naştere. Nu uitaţi că organismul nu îşi va reveni imediat la forma iniţială. Sărbătoriţi perioada magică de aşteptare a copilului şi plecaţi la cumpărături.


Autor: Irina Hibina


Комментарии

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Tendințele de bază ale modei feminine pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara e pe sfîrșite. Rochiile lungi și fustele maxi, din păcate nu se Citește
Lenjerie de corp- frumoasă și de calitate
La momentul actual pe piață există diferite tipuri de lenjerie intimă de damă, Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten