TOTUL
Rochii de mireasă. Tendințele modei pentru anul 2011
16.04.2011, 10:02 autor: La TEA Feerie S.R.L.
Tendinţele modei pentru anul 2011 indică cu siguranţă sosirea iminentă a unei ere a "modestiei luxoase".
Moda de nuntă pentru anul 2011 în mod inevitabil s-a înclinat în favoarea rafinamentului, stilului, eleganţei. Totodată, nu trebui de dat uitării faptul că pe parcursul istoriei, cele mai impresionante rochii de mireasă au fost create nu numai datorită meritului croitorilor şi designerilor,ci şi în mare parte accesoriilor uimitoare, care completează aspectul şi stilul, precum şi poziţia în societate a miresei şi mirelui.


Pronovias 2011 include şapte colecţii, care diferă complet după stil. Sortimentul este atât de larg, încât fiecare mireasa îşi va găsi o rochie potrivită şi pe plac. Mătase tafta, dantelă şi organza, combinate într-un joc fascinant, menite să creeze o formă impecabilă şi o siluetă maiestuoasă. Rochiile prezentate de Pronovias sunt capabile să scoată din rutină şi să transforme orice fată într-o prinţesă din poveşti.

COLECŢIA BALL GOWNS
În componenţa acestei colecţii se includ rochii de mireasă care accentuează frumuseţea şi fineţea umerilor goi, taliei în corset, fustelor impresionante, care contribuie la formarea unui aspect uimitor şi maiestuos al miresei.

 
 
 
COLECŢIA FASHION
Tinerele care preferă modelul de tip "peşte" vor fi bucuroase să afle că în 2011, acest model nu şi-a pierdut relevanţa, prin urmare, miresele, care au o siluetă subţire, vor fi capabile să o demonstreze în toată splendoarea sa. De asemenea, colecţia include rochii care subliniază avantajos silueta formelor feminine: decolteu asimetric, aplicaţii florale, pene sau broderii bogate.

 COLECŢIA CITY
Pentru mirese rafinate este propus un model minunat cu design senzual, care accentuează talia. Rochii scurte şi lungi, din ţesături de seară fluide, cum ar fi mătase brocart, mătase sau satin delicat. Pe lângă aceasta, ornamentarea cu pene, broşe şi centuri cu cristale atribuie rochiilor un aspect distins, - o adevărată odă eleganţei.


 

  COLECŢIA GLAMOUR
Această colecţie include o gamă largă de rochii de mireasa, cu un volum contrastant îndrăzneţ, ţesături bogate cu dantele, organza şi accesorii rafinate. Aceste rochii îmbrăţişează silueta tinerelor în voaluri uimitoare, pe care se împletesc ornamentate cu pietre, pliuri căzând natural, volane. 
 
COLECŢIA DREAMS
Ce ar putea fi mai uimitor în această zi specială şi memorabilă decât lumea fabuloasă a fanteziei sclipitoare? Rochiile de mireasă din colecţia dată au un decolteu accentuat, cu o tăietură curată şi fuste fantastice şi voluminoase. Croiala elegantă în stil clopot şi trene brodate cu mii de pene în stil "sirenă", cu volane căzând şi aplicaţii magice.
COLECŢIA STYLE
Puţine ţesături se deosebesc în mod atât de individual şi distins ca dantela. Tradiţionale după formă, transparente, cu aplicaţii, în combinaţie cu ghipura – toate acestea formează o siluetă incredibil de senzuală, accentuând talia, trena cu voaluri, transformă mireasa într-o prinţesă elegantă.

 


Комментарии

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten