TOTUL
Moda de nuntă 2011 - alegem rochia
19.04.2011, 7:00
Nunta este un eveniment solemn în viaţa oricărei fete. Posibil, încă din copilărie noi începem să alegem veşmintele pentru acest eveniment. Fiecare fată doreşte ca la nunta ce va avea loc în viitor, să poarte o "rochie ca de prinţesă" - cu crinolina voluminoasă şi trenă lungă. Dar anii trec, noi creştem şi conştientizăm faptul că rochiile de mireasă tot sunt influenţate de modă.

Designerii lucrează neobosit la elaborarea unor modele noi, pentru ca fiecare dintre tinere să găsească anume acea "rochie magică", care reflectă nu numai gusturile miresei, dar şi personalitatea ei. Astăzi totul.md va vorbi despre rochiile de mireasă care sunt la modă în acest sezon.

Moda de nuntă 2011 - libertatea imaginaţiei

Culoarea. În această perioadă sunt actuale culorile aprinse. Roşu, smarald, acvamarin, violet – puteţi alege orice. Cine a spus că rochia de mireasă trebuie neapărat să fie de culoarea albă sau crem? Renunţaţi la plictiseală.

Stilul retro. În acest sezon este modernă nu numai predilecţia către un anumit deceniu, ci, în general, către epoci diferite. Din Grecia antică designerii au împrumutat ideea rochiilor în stilul "Empire" - o siluetă dreaptă, talie înaltă, falduri lăsate liber în jos, ţesături zburătoare şi jucăuşe , fuste lungi, care se transformă în trenă... Merită de menţionat faptul că această versiune arată bine pe fete înalte şi zvelte, dar este potrivită şi pentru viitoarele mămici care doresc să ascundă situaţia lor faţă de invitaţii la nuntă.Colette Komm s-a lăsat inspirată de epoca victoriană. Rochiile în stilul secolului al XIX-lea, cu o fustă de tip clopot şi corset, peste care se îmbracă un sacou îngust, - toate acestea amintesc de romanele lui Jane Austen şi contribuie la crearea imaginii unei adevărate doamne de origine engleză.Carolina Herrera a decis să-şi oprească alegerea la anii 20 ai secolului XX. Această eră a jazz-ului şi a libertăţii este caracterizată prin renunţarea la corsetul care încătuşează corpul feminin. Se acordă predilecţie rochiilor cu siluetă dreaptă, texturii jucăuşe a ţesăturilor, spatele descoperit predispus către flirt... Accesoriul principal al miresei care poartă rochia în stilul anilor 20 este lănţişorul lung de perle, iar în loc de văl, capul va fi împodobit cu o eşarfă sau un cerc.

De asemenea, se acordă preferinţă şi anilor 60 ai secolului trecut. După aspectul exterior, rochiile acestui stil se aseamănă oarecum cu cele din epoca de jazz, dar sunt mult mai reţinute în ceea ce priveşte detaliile. Lungimea tradiţională a acestor modele este cu o palmă mai sus de genunchi.

Elemente de basm


În anul 2011, moda nu a fost lipsită de "rochii pentru prinţese". Cu toate acestea, designerii sugerează scurtarea rochiilor voluminoase, iar în rezultat, acestea vor semăna cu fusta pentru balet. În schimb, acum fiecare mireasă are posibilitatea de a alege povestea proprie - să fie o prinţesă sau o balerină. Sfat important: Dacă aveţi o înălţime mică, atunci, cu părere de rău, va trebui să renunţaţi la rochiile cu fuste voluminoase, altfel riscaţi să vă pierdeţi pe fundalul rochiei. De asemenea, tinerele cu forme mai plinuţe ar trebui să renunţe la modelele rochiilor scurte."Mica Sirenă" – este un alt stil printre rochiile de mireasă la modă din 2011. Această categorie include modele de rochii cu corsetul şi fusta îngustă, care îşi amplifică jos volumul, asemenea unei sirene cu coada sa - o imagine magică a poveştii preferate.

Detalii drăguţe


Rochiile - transformatoare sunt concepute pentru femeile tinere active. Aceste sunt rochii de mireasă scurte cu trena lungă, care poate fi uşor desprinsă după partea oficială a ceremoniei.

Dantele şi fundiţe. Ah, aceste lucruri minunate ale femeilor. Măiestria specialiştilor iscusişi va oferi rochiei de mireasă un aspect fin, delicat, romantic, iar o fundiţă mare va inspira o atitudine cochetă.

Autor: Irina Hibina

Комментарии

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten