TOTUL
Costume de baie moderne în 2011
20.05.2011, 11:04
Al câtelea an la rând Moldova s-a descurcat fără sezonul de trecere. Vântul rece şi ploaia, brusc au fost înlocuite de soarele fierbinte. Trecând pe străzile pline de viaţă, tot mai mult avem tendinţa să ne gândim la posibilitatea de a pleca pe litoralul mării. Unii norocoşi au reuşit deja să plece în concediu în ţările calde. Ce rămâne de făcut celorlalţi? De căutat un costum de baie potrivit! Totul.md va dezvălui ultimele tendinţe ale modei, prezentând ideile ingenioase ale designerilor preconizate pentru acest an.

Costume de baie la modă 2011
Severitate

Moda de plajă s-a lăsat determinată de reticenţă. Pe podium păşesc modele purtând costume de baie întregi, costume de baie cu pantaloni scurţi, monokini, precum şi costume de baie în stilul anilor 50-70. Cele din urmă seamănă mai mult cu nişte pijamale moderne decât cu îmbrăcăminte destinată odihnei pe plajă.


Aceeaşi tendinţă poate fi observată de asemenea, în colecţiile pentru bărbaţi – slip obişnuit a fost înlocuit de pantaloni scurţi, în afară de aceasta, au apărut şi modele lungi. Printre ornamentele dominante se pot menţiona carourile mici şi dungile largi.

Dacă costumele de baie largi vor ajuta unii bărbaţi să ascundă micile lor defecte, atunci este o mare întrebare cât de frumoase vor fi tinerele în costume de baie care le acoperă in totalitate.

  
Caracter revoltător

Unele branduri, cum ar fi „Victoria `s Secret”, continuă să promoveze sexualitatea fără nici un fel de intimidare. Aici veţi găsi numeroase exemplare de costume de baie separate deja obişnuite cu cupe moi. BeachBunny a mers mult mai departe. Costumele de baie ale acestui brand pot fi cu greu deosebite de lenjeria intimă. Agresivitatea sexuală a acestei colecţii inspiră mai degrabă asociaţii cu orgiile amoroase într-o sală la lumina lumânărilor decât o odihnă pe plajă. Dungi din piele, dantele negre, gulere de fier, curele şi centuri în jurul abdomenului îşi vor găsi admiratoare printre tinerele curajoase.

BeachBunnyBeachBunnyBeachBunnyBeachBunny

Modelele prezentate de „MaraHoffman” arată mai puţin imoral. Designerul foloseşte motive etnice ale indienilor americani. Dacă imaginea hippies este mai aproape de stilul Dvs., atunci natura iubitoare de libertate trebuie să arate pe plajă, ca o fată care numai ce a ieşit din junglă.

 MaraHoffmanMaraHoffmanMaraHoffmanMaraHoffman
Gama de culori
Retro este din nou în vogă, costumele de baie în 2011 nu numai că au împrumutat forma costumelor de baie din anii 1950, dar şi nuanţele acestora. Este vorba de dungi variate, ancore, ornamentarea cu fire aurite, precum şi bulinele feminine. Decideţi de sine stătător cum doriţi să arătaţi în această vară – ca o marinăriţă jucăuşă sau ca o tânără naivă. Sunt posibile soluţii intermediare, de exemplu Maglificio Ripa a lansat o colecţie de costume de baie cu un ornament mărunt ca de "cravată" - foarte pestriţ.


Victoria `s Secret propune înveşmântarea cu modele de o singură nuanţă: portocaliu, galben, alb şi violet. Pe lângă aceasta, compania propune modele cu ornamente ce repetă coloristica animalelor. În această privinţă, merită de atras atenţia asupra faptului că este posibil nu numai de ales costume de baie cu pete galben-maronii tipice leopardului, dar, de asemenea, şi ornamente neobişnuite de colurile roz - verde.


Motivele florale, de asemenea, sunt foarte populare. Pe costumele de baie şi-au găsit locul hibiscus înflorit, ramuri de palmier, şi chiar fructe exotice. Într-adevăr, exotica tropicală a ţărmurilor - ce ar putea fi mai potrivit pentru acest sezon.

În plus, costumele de baie moderne în anul 2011 sclipesc cu strălucire luminoasă. Nu este vorba de strălucirea agresivă a luminilor discotecii, ci de o strălucire uşoară, care creează sentimentul că posesoarea acestui costum de baie tocmai a ieşit din valurile neliniştite ale oceanului.

 Agua BenditaAgua BenditaAgua BenditaAgua Bendita
Ţesătura


Specialiştii din domeniul textilelor continuă să lucreze la îmbunătăţirea ţesăturilor pentru costumele de baie. În acest an ele devin şi mai uşoare. Printre alte cerinţe înaintate ţesăturii pentru costumele de baie pot fi menţionate: rapiditatea uscării, rezistenţa contra decolorării sub influenţa razelor soarelui, oferirea protecţiei împotriva razelor dăunătoare UV şi rezistenţa la murdării. Din aceste motive, Louis Vidon a creat un material inovator: Teflon, care, în conformitate cu afirmaţiile producătorilor, nu poate fi murdărit de produsele de protecţie solară. Iar compania ”Taiana” a prezentat o variantă originală – ornamentele de pe costumul de baie apar numai după ce costumul a intrat în contact cu apa.

Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton
 Princesse Tam TamPrincesse Tam TamPrincesse Tam TamPrincesse Tam Tam
ChanelChanelChanelChanel
Autor: Irina Hibina

Комментарии

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten