TOTUL
Coafuri moderne pentru primăvară-vară 2011
24.05.2011, 13:08
Iată că în cele din urmă, vremea s-a încălzit, şi putem să lăsăm la o parte căciulile enervante. Ne scuturăm şuviţele, şi luăm agrafele, cercurile, dantelele... Cât de tare ne dorim să ne cufundăm în veselia zbenguitoare a verii, să cumpărăm o mulţime de lucruri noi şi, desigur, să schimbăm coafura. Astăzi, totul.md vă va vorbi despre variante de aranjare a părului propuse de către stiliştii pentru primăvara-vara anului 2011.

Bucle


Rămâne deosebit de populară imaginea tinerei romantice. La modă sunt buclele naturale, valurile moi şi buclele mari. Această coafură poate fi ornamentată cu diverse accesorii relevante - dantelă sau agrafă de păr în formă de floare. Părul ar trebui să aibă un aspect puţin dezordonat. În rezultat, se va primi imaginea unei tinere un pic zăpăcite, dar foarte frumoase.

 

Netezime şi efect umed


Doamnele de afaceri vor aprecia pe bună dreptate coafurile în care părul arată neted şi îngrijit. O atenţie deosebită trebuie acordată cărării. Aceasta poate fi sau dreaptă, sau în formă de Z (Zac Posen, şi Moschino). Cocuri şi noduri elegante (Chloé, Oscar de la Renta si Zac Posen), arată grozav şi se potrivesc minunat cu un costum de afaceri, în orice anotimp al anului. Aceste coafuri se pot face foarte repede, şi în timpul zilei, îşi păstrează forma perfect, iar părul nu va încurca la ochi, iritând şi distrăgând atenţia de la lucru.

O opţiune mult mai liberă sunt coafurile cu efect umed al părului (Yves Saint Laurent). Dacă, un an în urmă, ni se propunea să aplicăm produsele cu acest efect pe toată lungimea părului, acum sunt mult mai actuale coafurile cu vârfurile firelor de păr uscate (Dries Van Noten). O nuanţă specială poate oferi coafurii urma pieptenelui în păr (Kenzo). Desigur, acest stil nu este potrivit pentru toată lumea şi la prima vedere, va fi destul de dificil de a deosebit "efectul părului umed" de părul murdar.
  


Tendinţa sezonului primăvara - vara anului 201: coadă de cal

Amplasarea acesteia nu este importantă. Coafura în stil „coadă de cal” modernă poate fi de diferite moduri: joasă, medie, sau înaltă, cu accesorii şi fără, perfect netedă sau puţin ciufulită. Este posibilă îmbinarea cu părul împletit sau cu şuviţe aparte. Lacoste, Blugirl propun cozi romantice, jucăuşe, Issey Miyake, Giambattista Valli - combină netezimea şi cărarea, cu un elastic plin de farmec, iar LacosteGiambattista, ValliCeline promovează stilul retro, combinând coada de cal cu coafuri voluminoase.

Pentru cele, cărora lungimea părului nu le permite să îl strângă într-o coadă, stiliştii propun să aleagă coafuri în stilul chignon (Proenza Schouler, Dsquared, Dolce & Gabbana, Nina Ricci). Universalitatea acestei coafuri şi uşurinţa în efectuarea ei sunt nişte avantaje demne de luat în considerare.

Cosiţe


În această privinţă, se oferă frâu liber imaginaţiei. Amintiţi-vă de zilele de şcoală şi timpul petrecut împletind cosiţe prietenelor. În această vară, o varietate de împletituri, asemenea unor şerpi fantastici, se încolăcesc pe capurile tinerelor (Hermes, Valentino, Givenchy, Erdem). Multitudinea de variante ale împletirii permite combinarea mai multor tipuri de cosiţe în aceeaşi coafura. O cosiţă mare sau numeroase cosiţe mici... Alegeţi orice opţiune, căci tânăra cu părul împletit reprezintă imagine sezonului estival al anului 2011.

 

Coafuri înalte

Oricum n-ar fi, dar coafurile înalte simple sunt potrivite pentru anotimpul de vară. Nimeni nu doreşte să petreacă ore în şir în faţa oglinzii cu un uscător de păr sau cu placa fierbinte în mâini. Din acest motiv, sunt foarte populare diferite tipuri de noduri. Nina Ricci şi Jil Sander propun aranjarea părului într-o coafură mai strictă, amintind de coafura clasică a balerinelor. Iar Diane von Furstenberg recomandă versiunea liberă, cu şuviţe despletite.

Autor: Irina Hibina


Комментарии

Recomandăm
Cum să dăm volum părului?
După cum se ştie, toate fetele visează la un păr bogat, lung şi des. Pe unele Citește
Unele fapte interesante despre păr
Din antichitate părul a avut o semnificație mistică. Istoria biblică ne Citește
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2020 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten