TOTUL
Фирмы
Молдова
Интернет
Искать:
в

Peisaj-Art SRL / Магазин Dekora.md

(0 Рейтинг)
Тел: +373 22 927811
Моб.: +373 69 095054
Republica Moldova, MD-2023, Chisinau, str. Uzinelor, 1
Сайт: www.dekora.md
График работы
Lu-Vi: 10.00-19.00, Să: 10.00-16.00
Регистрационные данные

La baza dekora.md este compania  “Peisaj-Art” S.R.L., domeniul de activitate al căreia este importul și distribuția B2B a materialelor de construcție pentru finisări și decorațiuni, pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Pe parcursul activității companiei, din 2006 și până în prezent am avut o ascensiune continua și tot așa planificăm să mergem și mai departe. Datorită cererii de produse mai deosebite, cât și pentru a putea sa fim alături de designeri, beneficiari finali și prietenii noștri, am decis în 2014 să deschidem un show-room în care pot fi găsite soluții pentru ultimele tendințe ale modei în domeniul construcției.

Astfel, produsele dekora.md sunt folosite la finisarea și decorarea numeroaselor spații locative și comerciale pe tot teritoriul Republicii Moldova. Nu există localitate la noi în țară, care ar avea un magazin specializat în material de construcții și nu s-ar găsi în el produse dekora.md.

Acum suntem și mai aproape de tine – cu o nouă direcţie de dezvoltare, prin care te conectăm direct cu experții ce pot oferi soluții coerente pentru amenajarea spațiilor, începând de la concept până la realizare!

O facem, că vrem să ajutăm oamenii buni să se cunoască unii pe alții și să facă lucruri frumoase împreună.

Noi ne mândrim de faptul că prin munca noastră, zi de zi, facem țara noastră mai frumoasă și oamenii care trăiesc în ea- mai fericiți.


Специализация comercializarea materialelor de constructii
Бренды Vidella, Arbiton, KronoOriginal
Дополнительные услуги: Laminat, Galerii, Draperii, Rolete, Baghete, Plinte pardosea
 

Totul Инфо
Изучите Totul
Утилиты
Другое
Copyright © 2021 Totul.md. Все права защищены.

Отправить ссылку другу